SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ALÇAKGÖNÜLLÜ TAKIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16377)

1907papi 29.01.2008 15:16

--->: ALÇAKGÖNÜLLÜ TAKIM

kimse yok galiba.............................

puar 29.01.2008 15:22

Bi o gün gelsnde gelirmiyiz gidermiyiz...gerçi mac c.tes bize inat c.tes yapmışlar zor gibi

1907papi 29.01.2008 15:25

NİYEEE YAAA VALLA BEN FENERLİYİM BİLİYOSUNUZ AMA BU MAÇTA SİVASI DESTEKLİYORUZZZ...VE BİZDE O MAÇTA OLUCAZ....

puar 29.01.2008 15:27

c.tesi millet çalışıyor onlarda inadına bu saate aldılar...neyse başkanetli yiğidolarla birlikte desteklersiniz.

by_hunter 29.01.2008 17:40

-->: ALÇAKGÖNÜLLÜ TAKIM

bundan sonrakı haberlerde inşallah daha buyuk başarılarımızdan bahsederler

şafak58_35 29.01.2008 17:48

her takım gibi bizde yenilcez bu normal bişey ama önemli olan bundan sonra yiine galibiyet almaya devam edelim bu maç bitti önümüzde 14 hafta var ve buda 42 puan demek yani herşey elde edemediğimiz gibi herşeyide kaybetmiş değiliz çok hafta var bize düşen takımın arkasında olup onlara inanmaktır...[B][I][/I][/B]

puar 29.01.2008 17:52

[QUOTE=sensetik;311904]bundan tam 11 yıl önce bir Sivassporun 2. lige çıkabilmek için çarşamba of gibi takımlarla oynarken ben ünide okuyordum ve yakın yerlere maça gidiyordum. hatta çarşambada dayak falan yemiştim :) gerçi birebir iade etmiştim Sivasta... :D

neyse....şimdiki duruma bakıpta gurur duymamak münkünmü? uefa resmi sitesinde haberimiz olacak...20.haftaya lider girecez......

buna hiçbirimiz inanmazdık heralde.bu takım kimsenin inanamadığı şeyleri başarmıştır...

şimdi kaç kişi şampiyonluğa inanıyor?? tarih inanmıyanları tekrar haksız çıkaracakmıdır?

bencemi? kesinlikle EVET......[/QUOTE]

bazı arkadaslar bilir okul bittiten sonra yıllık olur bende 2000 yılında mezun oldum yıllığımda arkadasımın biri bana şöyle yazmış dün ir kez daha baktımda...
Sivassporla ilgilendiğin kadar derslerinle ilgilenseydin sınıf değil okul birincisi olurdun diye sene 2000 :)

kanuni_58 29.01.2008 22:06

UEFA BİLE ANLADIDA ŞU YALAKA İSTANBUL BASINI ANLAMADI

GLoBe-Y-Gençlik 30.01.2008 11:55

"Savunma Sivasspor'un rüzgarını bastırdı"

[CENTER][B][IMG]http://img147.imageshack.us/img147/2471/sdil2.jpg[/IMG]
[/B][/CENTER]

[B][CENTER][I]UEFA'nın resmi internet sitesi, "Deneyimli Savunma Sivasspor'un Rüzgarını Bastırdı" başlığıyla, hafta sonu oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı hakkında bir yorum yayınlandı. UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan yazıda, Fenerbahçe'nin aldığı 4-1'lik galibiyetle, Sivasspor'un kendi sahasındaki yenilmezlik ünvanına son verdiği belirtildi.

Sitede şu ifadelere yer verildi:

"Bülent Uygun, Sivasspor'un kendi sahasında Fenerbahçe'ye karşı 4-1 mağlup olmasından sonra, planladıkları oyunu uygulayamadıklarını ve ligde liderliklerinden düştüklerini açıkladı. Kendi sahasında yenilgi görmeyen alçakgönüllü Anadolu takımı, bu kez Alex ve Semih Şentürk'ün birer golüne eklenen Mateja Kezman'ın 2 golü ile birlikte bu yenilmezliği noktaladı. Sivasspor Teknik Direktörü Uygun maçtan önce hazırladıkları planları istedikleri doğrultuda uygulayamadıkları için hayal kırıklığına uğradıklarını ifade etti. Bülent Uygun oyuncularının Fenerbahçe üzerinde baskılı oynadıklarını ve hatta 1 gol kaydettiklerini ancak Fenerbahçe'nin 3. golünden sonra takımın oyuna olan konsantrasyonlarının ve de morallerinin giderek düştüğünü belirtti. Teknik direktör, bunların futbol'un doğasında olan şeyler olduğunu ve Fenerbahçe'yi tebrik ettiklerini de sözlerine ekledi"

[/I][/CENTER][/B]

serhatcan 30.01.2008 11:59

--->: "Savunma Sivasspor'un rüzgarını bastırdı"

ahh bülent hoca ahhh. keşke yere sağlam bassaydın. birden aa ben ne büyük hocaymışım demeseydin,otv senin bu gazete benim deyip demeçler vermeseydin. haa bide ilk yarı ikinciyarı manteliten var yaa hani devre arasında kaydettiklerinizi 2 yarı uygulatıyorsunuz. keşke onuda söylemeseydin. herkes bizle dalga geçiyor. ilkyasrı ikinciyarı sivas diye. ama neymi demekki: yere ağır ve sağlam basacaksın. öyle bi gündeme getirttin ki kendini fenerin,gs nin ,bjk nın hocaları bile senin kadar çıkmadı tv lere gazetelere.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58.