![]() |
--->: GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
SİVASSPORUM:2
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ:0 |
ANTEP MAÇINDAKİ DURUM BURADA TEKRAR ETMEYECEK VE YİĞİDO RİZE ÖNCESİ 3 PUANI ANKARADAN ÇEKECEKTİR.
|
[QUOTE=biyolog4;318102]gaziantepspor maçındaki oyundan sonra oftaş maçından korkmaya başladım.kolay bir maç olmayacak,inşallah kazanırız.[/QUOTE]
EVET KARDEŞŞ. OFTAŞ GEMÇ KOŞAN Bİ TAKIM. İŞİMİZ ÇOK ZOR ÇOKKK. ORTASAHAYI KALABALIK TUTMAZ<ZSAK İŞLER KÖTÜYE GİDER. BÜLENT HOCAYI GÖRECEĞİZ. HAAA BEN BİDE KÖTÜ OYNAYIP GALİP GELME TARAFTARI DEĞİLİM. İYİ OYNAYIP YENİLELİM AMA KKÖTÜ OYNAYIP GALİP GELMEYELİM. ÇÜNKÜ GÜZEL OYUN İLERİKİ YILLARADA YABSIYACAK. |
sivas bu maçı 1-0 kazanır pozitif düşünün abi.
|
ankarada taraftar çok onların desdegiyle alırız diye düşünüyom
|
amma bu hafta yenersek taplo mükembel olur daima pozitif düşünelim
|
Tüm yiğidoları ankaraya bekliyorum. bu seferki ankara deplasmanında 3 puan bizim inşallah.
|
-->: GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
OF TAŞ COK İYİ BİR TAKIM YAN TOPLARI COK İYİ KULLANIYOR BİZİMDE YAN TOPLARDA DURUMUZ ORTADA İŞİMİZ COK ZOR HOCANIN YAN TOPLAR İÇİN COK CABUK ÇÖZÜM BULMALI
|
-->: GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]ankaradaki yiğidolar orayaı deplasman olmaktan çıkarırlarsa bence işimiz kolay...bu yüzden yiğidolara acayip iş düşüyor...
devran ve mohamed de cezalı..işimiz zor yeterli destek taraftra gelmezse..[/B] |
--->: -->: GB Oftaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorum
[QUOTE=yigiter187;318607][B]ankaradaki yiğidolar orayaı deplasman olmaktan çıkarırlarsa bence işimiz kolay...bu yüzden yiğidolara acayip iş düşüyor...
devran ve mohamed de cezalı..işimiz zor yeterli destek taraftra gelmezse..[/B][/QUOTE] M. Ali'nin cezası bir avantaj da olabilirmi :confused: |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:56. |