![]() |
--->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
BUGÜN SAHA DA BİR SAMBA GÖSTERİSİ İZLEYELİM ARKADAŞLAR ARKASINDAN FARKLI GALİBİYET UMARIM KENDİNİ EN İYİ ŞEKİLDE GÖSTERECEKTİR.
|
--->: SERGİO OLİVİERA
[QUOTE=akifeker;337406]ARKADAŞLAR SİVASSPORUN YENİ ALDIĞI SERGİO BUGUNDE GERÇEKTEN SUPER OYNADI BU KONUDAKİ YORUMLARNIZI BEKLİYORUM
Sergio OlivieraSergio Oliviera DoğumTarihi: 06.06.1981 Forma Num. 13 Uyruğu: BrezilyaSergio Oliviera[/QUOTE] gerçekten bu maçta çok iyi oynadı...çalımları harikaydı...Sivasspor'un Alex'İ --->: SERGİO OLİVİERA bnce... |
BEM FORUM AÇMIŞTIM BU KONUNUN ALTINA GİRMİŞŞŞŞŞ :) :) :)
|
vallaha ne derseniz diyin bence süper bir oyuncu sivassporun hakkını veriyor
|
1 MİLYON EURONUN HAKKINI VERECEK GALİBA. BÜLENT UYGUN BİR DAHAKİ SENEYE AVRUPA KUPALARINI DÜŞÜNEREK ALDI BENCE ONU....
|
Bana sivasspora gelen en iyi yabancı oyuncu harika bir futbolcu ilerde adından çok söz ettireceğinden eminim
|
[B][COLOR="Red"]sen neymişsin be abiiiiiiiiiiii [/COLOR][/B]:D
|
[B][I]oyuncu süper bişey bu kadar güzel bir oyuncu sivassporun başarısına başarı katacak[/I][/B]
|
inş bu hafta kasımpaşa maçında 90 dakika izleme imkanımız olur. ben canakkale de oldugum için pek izleyemiyorum maçları. ancak lig tv den. ama kardeşimin anlattıgı kadarıyla süper bir topcuymus.ve sizin yazdıklarınıza bakarsak.
tipinede bakarsanız alex e benziyor. ama bizimki daha atletik gibi. alex şişman yav.:) bizim sergio daha atletik.:) |
sol ayaklamı oynuyor bilen var mı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:35. |