SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   ANKARAGUCUNE TESEKKURLER.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17180)

sivasli215 18.10.2008 18:46

--->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

[B]ankaragücü tribünlerini en iyi bilen insanlardanım,
15 senedir özellikle gecekondu tribününde mekan tutmuştuk,kar kış soğuk demeden onlarca maçına gitmişizdir ankaragücümün.19 mayısta ne kadar çok anımız vardır...
ankaragücüm ve sivassporum benim için vazgeçilmezdir
gönül isterki hiç rakip olmasınlar ama olmuyor işte yine karşı karşıya geliyor sivasspor ve ankaragücü![/B]
yarınki maçta hakeden kazanır umarım...

Rallim58 19.10.2008 17:13

[B]Böyle bir başlık bulunduğu için buraya yazmak zorunda olup ayrı bir konu ile sitemizi konu başlıklarına boğmak istemedim. Aslında benim konu başlığım

ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARINA TEŞEKKÜRLER olacaktı

Sebebine bir yönü ile değil birkaç yönü ile bakmak lazım.

Artık Anadolu taraftarları kenetlenmenin mayasını atıyor gibi...

Taraftar bilincine vararak taraftarlıkta tezahüratlarla takım desteği ve müsabaka sonucu ne olursa olsun taraftarlar arasında destekli tezahürat ile [COLOR="Red"]Dünya'ya bugün Sivas'tan mesaj[/COLOR] gittiğine inanıyorum...

Takım taraftarları karışık şekilde ve karşılıklı jestlerle takım renklerine tezahüratlarla bunun örneğini ben yaşadığımı hatırlamıyorum. Bu da tabii ki Ankaragücü taraftarlarının temel atması ile başlamış oldu. İşte onun içinde başlığa ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARINA TEŞEKKÜRLER olarak açmayı istemiştim...

Meksika şovunu başlatan yine Ankaragücü taraftraları oldu. Kısaca bugün 4 Eylülde her yönüyle şenlik vardı. Herşeyin sahada kalıp, müsabakanın bitmesiyle ise sporun; dostluk, kardeşlik olduğunu tüm dünyay'ya ileterek mesaj veren tüm katılımcılara yürekten tebrik ediyor, yaygınlaşmasını can-ı gönülden arzu ediyorum...

TEBRİKLER SİVASSPORUM

TEBRİKLER YİĞİDOM

TEBRİKLER ANKARAGÜCÜ TARAFTARLARI (Her ne kadar Çoğunluğu Üniversitemiz öğrencisi de olsa)

NOT. Şov yaparak golünü atan Mehmet Yıldız'ın bu golünden sonra Terim'e gönderme yapan taraftarın tezahüratları da manidardı.[/B]

Yiğiter 19.10.2008 17:19

-->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

[B]Ankaragücü taraftarına sonsuz teşekkürler![/B]

myway 19.10.2008 17:20

-->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

[B]Ankaragucu taraftari yine babaligini yapti bugun.. Ankaragucu taraftari tribunlerde bir efsanedir...[/B]

ready 19.10.2008 17:23

[B]hani abiler kardeşler sivasda trübün olayı yok diyorlar maça gelenler gördü neyin ne oldugunu adamlar sivası alkışlıyor halen bir kısım insan başkent ekibine küfür ediyor taraftar demek rakibe sövmek degildir taraftar iyi gününde kötü gününde takımının yanında olan demektir.. görüyoruzki halen o insanlar taraftarlık ruhuna kavuşamamışlar bütün stad kınadı bu insanları [/B]

emrekocturk58 19.10.2008 17:46

ankaragücü-sivas-sakarya gerisi yalan
ankara gücü gecen sene ankardaki maçtada çok iyi di helal olsun ankaragüçlülere

üçyıldız58 19.10.2008 17:57

büyüksünüzz başkent büyüksünüzz gecekonduuu sizz sivasa sahip çıkın anadoluyaa sahipp çıkın gelinn bizim sözde gruplara taraftarlıkk nasıll olurr gösterinnn takımını 3_0 yenen bir takımı soyunmaa odasından seslenn onuree edinn kırmızı beyaz şampiyonn sivass deyinn.

ready 19.10.2008 17:57

[B]yalakalık ne kadar çirkin bir kelime adamlar trübünün hasını yaptılar kedi uzanamadıgı cigere pis dermiş hesabı herkes kınadı da sizi ne hikmetse bir siz anlayamadınız önce işini adam gibi yapanlara saygı duyun sonra tribüncülüge öyle soyunun[/B]

Eko58fb 19.10.2008 18:02

şunu söylemeliyimki her şeyden önce insanlık gelir kale arkası gar a blok ta daha taraftarlığın alfabesini bilmeyen (çoluk-çocuk) hep aynı şeyleri her maçta tekrarlayan bir şey üretemeyen kendilerini taraftar sanan kişilere ancak şunu söyleyebilirim bırakın bu işleri kimse sizden milleti kafasını boş yere ütüleyin diye istekte bulunmuyor.

[COLOR="Red"]Bari stadta olan güzelliklere gözlerinizi kapamayın ve bu işi bırakın[/COLOR]

YİĞİDOSİNAN 19.10.2008 18:21

-->: --->: ANKARAGUCUNE TESEKKURLER..

[QUOTE=Eko58fb;428134]şunu söylemeliyimki her şeyden önce insanlık gelir kale arkası gar a blok ta daha taraftarlığın alfabesini bilmeyen (çoluk-çocuk) hep aynı şeyleri her maçta tekrarlayan bir şey üretemeyen kendilerini taraftar sanan kişilere ancak şunu söyleyebilirim bırakın bu işleri kimse sizden milleti kafasını boş yere ütüleyin diye istekte bulunmuyor.

[COLOR="Red"]Bari stadta olan güzelliklere gözlerinizi kapamayın ve bu işi bırakın[/COLOR][/QUOTE]

sen fenerbahçeyi bırak ondan sonra konuş

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18.