![]() |
--->: ADAY KADRO AÇIKLANDI
şimdi küfretsen günah etmesen için içini yiyor. gelde çık işin içinden. be adam görmedin mi selçuk denilen adamın sevilla karşısında fenere yaptıklarını izlemedin mi kasımpaşa fener maçını. be adam göremedinmi bizim murat sözgelmezin gol attığını görmedin mi kaleden top çıkarıp gol önlediğini.
onu da geçtim teknik traktör ; abdurrahman gibi atom karınca misali çalışan bir oyuncuyu da mı görmedin. yazık senin kafanda zaten kadro olışturmuşsun. (fb-gs-bjk-(ve diğerleri 3 kişi) çok yazık |
Murat sözgelmez i,akın vardar ı,abdurahman ı,ve hatta ilhan ummak ı ( dikkat edin bu ilhana cidddi ciddi sivassporun en faydalı futbolcularından ) görmeyen,inkar eden bir teknikdirektör ülkesini düşünmüyor kendi egosunu tatminn ediyor demektir.
|
[B][COLOR="Red"]tslu togayı alıp AKIn2ı almayan zihniyeti kınıyorum...[/COLOR][/B]
|
[B]GERCEKTENDE FATIH TERIMIN ADAY KADROSU ELSTIRILEBILIR AMA SAYGI DUYMAK GEREKIR SONUCTA TAKIMIN PATRONU AMA MURAT SOZGELMEZIN ADAY KADROYA ALINMASI GEREKIRDI ...![/B]
|
-->: ADAY KADRO AÇIKLANDI
Fatih hoca yine beni şaşırttı.Bizim Hayrettin'i bi çağırıyo bi çağırmıyo,Akını formda olduğu zaman çağırmadı şimdi de zaten yedek çıkmaya başladı,Murat'ı hiç düşünmedi,kısacası adaletli davranmıyor.Ligin en formda adamı Mehmet Topuz'u bile çağırmamış :confused:
|
[B]HAYRETTINDE SU AN DA PERFORMANS DUSUKLUGU VAR CAGIRMAMASI NORMAL AMA MURAT SOZGELMEZI ALABILIRDI ...![/B]
|
Abdurahman Akın ve Musa Aydını almalıydı...
|
Bİ ARA CİMBOMU DOLDURDU ŞİMDİDE SIRA FENERDE
|
BENCE SİVASTAN AKIN,MEHMET,HAYRETTİN,MUSA,ABDURRAHMAN GİRMELİYDİ
|
[B]murat sözgelmez nerde hoca bozuntusu...
milli takım fark yiyip gelsin zerre kadar üzülürsem ne olayım..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:54. |