![]() |
--->: YİĞİDO`YA DESTEK
[QUOTE=okan27ank;342461]HERKES BİRLEŞMEDEN YANA DEMEKKİ ORTADA BİR LİDER EKSİKLİĞİ VAR . MEVCUT GRUPLARIN ÇEKİRDEK TARAFTARI VAR . MAÇLARA BİLETLİ GİRMEK ŞARTI İLE MARATON TÜRÜBÜNÜDE TEK BİR GRUP ALTINDA TOPLANALIM . BU GRUBA İSMİDE SİVASSPOR.COM DA OYLAMAYA SUNARAK BULALIM . SİTE YÖNETİCİMİZ RÜŞTÜ ABİYE BU KONUDA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR. KENDİSİNE HERKES SAYGI VE SEVGİ GÖSTERMEKTEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TARFTAR GRUPLARININ LİDERLERİ İLE TOPLANIP KİMSENİN HAKKINI YEMEDEN VE YENİ OLUŞACAK TRİBUNUN LİDERLİĞİNİDE KENDİSİ ÜSLENEREK BİR OLUŞUM İÇERİSİNE GİRELİM. HADİ ABİ YAP Bİ GÜZELLİK MADDİ MANEVİ SÖZ ARKANDAYIM.SİVASLI KARDEŞLERİM BU KONUYU DEGERLENDİRİRSENİZ VE DESTEK VERİRSENİZ İNANIN OLUR BU İŞ.
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.[/QUOTE] katılıyorum çok haklısın!!!herkes biraz tasın altına eline soksun! |
SAĞOL KARDEŞ İLK TEŞEKÜR SENDEN GELDİ OLACAK BU İŞ OLMALI YOKSA KAYBEDEN SİVASSPOR OLUR...
|
[B]bide teşşekür ediyim sana:D unutmusum:D[/B]
|
Kardeş konu dışına çıkmışsın böyle bir yorum yapacaksın bu konuyla ilgili bir forum aç oraya yazalım:)
|
NASIL AÇILACAGI KONUSUNDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
|
[QUOTE=okan27ank;342486]NASIL AÇILACAGI KONUSUNDA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.[/QUOTE]
kardeş anasayfadaki forum yazan yeri tıkla daha sonra önüne gelen konulardan birini seç ilgili olandan ve karşına konu aç diye bir şey çıkar orayı tıkla ve son olarak başlık ve yorumunu yaz:) |
bana ciksaydi hepsini verir baskan olurdum. talihli abimiz biraz pintiymis ama yinede helal olsun. bravo
|
helal olsun adama 100 bin dolar vermiş az diyen arkadaslar kimileri varki 5 ytl lik sms kampanyasına sms atmıyor buna ne demeli
|
[B]tşk ederizde
o kazandığı paranın yanında az kalıyor bee :D[/B] |
[B]Hemşehrimiz'in Sadece Düşünmesi Yeter...
Gerçekten Böyle Düşünceli Hemşehrilerimiz Oldukça Sırtımız Allahın İzniyle Hiç Yere Gelmez...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:29. |