![]() |
--->: KOCA BİR YALAN!!!
[B]Mohammed Ali Kurtuluşun öyle bir söylemde bulunabileceğine ihtimal vermiyoruz.
[COLOR="Red"]Ancak eğer;[/COLOR] Mohammed Ali demiş ise haklıdır [COLOR="red"]Cisse[/COLOR] Yoksa, iftiradır bu; Kalitesizin soyu [COLOR="red"]Picse[/COLOR][/B] |
Terbiyesiz Cisse gerçekten burayı Fransa sandı herhalde utanmaz herif defolsun gitsin ülkesine.Türkiyede olmaz böyle şeyler.Tribünde maçtan önce olay çıkaran bjk kongre üyesiyle karıştırdı herhalde Cisse.
|
kesinlikle doğru bir yaklaşım bende hiç sanmıyorum....
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;346670]diyelimki muhammet öyle bişey dedi...demezya!!!
nerden anlamış Cisse o kadar Türkçe biliyomu???[/QUOTE] Kardeşşş muhammed arap asıllı ama belçikalıdır. yabancı dili vardır yani :)))))) |
Yaw arkadaşlarrr. cisse türkce hakaret etti demiyorki. neden herkes cisse için türkceyi nerden biliyor yorumları yapıyorsunuz. Mukammed kurtuluş avrupadan gelmiştir. yanii ikiside aynı dileden konuşanlardan. ama muhanmned arap asıllıdır o ayrı. konuya tükce olarak yaklaşmayın ( muhammet alinin ırkcılık yaptığına inanmıyorum. sadece şu söylemi kafama yakıldı '' BİZDEDE İKİ TANE ZENCİ VAR'' )
|
ZENCİ DESE NOLCAK ZENCİ DEGİLMİ SANKİ.. PİS HERİF GÜNDEM YARATMAYA CALISIYOR...SENDE ONA BEYAZ DERSIN ÖDESIRSINIZ..:)
|
-->: --->: KOCA BİR YALAN!!!
[COLOR="Red"]serhatcan[/COLOR] 347027]Kardeşşş muhammed arap asıllı ama belçikalıdır. yabancı dili vardır yani :))))))[/QUOTE]
----------------------------------------------------------------------- [COLOR="red"] serhatcan[/COLOR]: Yaw arkadaşlarrr. cisse türkce hakaret etti demiyorki. neden herkes cisse için türkceyi nerden biliyor yorumları yapıyorsunuz. Mukammed kurtuluş avrupadan gelmiştir. yanii ikiside aynı dileden konuşanlardan. ama muhanmned arap asıllıdır o ayrı. konuya tükce olarak yaklaşmayın ( muhammet alinin ırkcılık yaptığına inanmıyorum. sadece şu söylemi kafama yakıldı '' BİZDEDE İKİ TANE ZENCİ VAR'' [/B] [COLOR="Red"]-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR] [B]SEN NERDEN CIKARDIN MOHAMMEDİN ARAP ASILLI ODUĞUNU ONUN ARAP OLDUĞUNU İSPATLAYABİLİRMİSİNİZ SENİN MAKSADIN ÜZÜM YEMEKMİ BAĞCIYI DÖVMEKMİ ACIK KART OYNA KAFASINA TAKTIĞI SÖYLEMLERİ BİLE OLMUŞ NE KADARDA İNCE DÜŞÜNÜYORSUN ZENCİYE ZENCİ DENİR KARDEŞİ NE DEMELİYİDİ YANİ BİZİM TAKIMDADA İKİ ADET RENGİ SİYAH ADAMMI VAR DEMELİYDİ SENİ ANLAMAKTA ZORLUK CEKİYORUM YAZINDAN NE ANLATMAK İSTEDİĞİN ORTADA HERKES ANLAYACAĞINI ANLAMIŞTIR SANIRIM[/B] |
başkalarına çamur atacağına kendi takımının haline bak
Muhammed efendi futbolcumuzdur,öyle bir şey yapmaz |
AAAaaaaa deLinin zoruna bak Şu mesajı yazdıqım sırada ßeşiktaş oftaşa mağlup olmuştu:):):) ßeter oLsunLar :):)Kümeye düşmedikLerine dua etsinLer:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:51. |