![]() |
--->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
Bana göre hiçkimse girmiyordur :D:D
|
ben sivasspor futbolcususuyum uleynnnnnnnnnnnnnn,kim olayım
hım tamm ben ivan cvetkov,yok yok balili yok ben petkoviçmi olsam yoksa sergiyomu şaka tabi:) ya arkadaşlar türk futbolcunun hepsi giriyodur bence. ama yabancılarda giriyomu acaba yada sivassporun yapancıları için her bir yabancısı için tercüman filan varmı adamlar nasıl anlatıyolar meramlarını bilen varmı. hadi petoviç ve balili türkçe biliyoda diğerleri bilyomu onlar nasıl iletişim kuruyolar. |
[QUOTE=muco5806;353160][B]abi ne saçma konu ya bütün iş bittide bu mu kaldı ütfen konu açmış olmak için konu açmayalım siteye ve sivasspor a yararlı şeyler olsun giren girer girmeyen girmez eger giriyolarsa yorum yazınlar mutlu olalım tartışmak cok sacma[/B][/QUOTE]
Tartıstıgımız yok kardes sadece varsa gözumuz gorsun dıe merakdan soruoruz sıkıntı yok anlıycan hem tartısmak ıyıdır ama bu konuda tartısılcak bısey yokkı ortada bı nevı geyık de dıyebılırıs her zaman cıddı konular olmas arada sırada geyıke vuracaksın. |
[B]bencede gereksiz bir konu gibi :)
futbolcular yolcu biz hancıyız sivaslılar bu siteye ne kadar ilgi gösteriyor nekadar yorum ytapıyor siteye ve sivasspora nekadar sahip çıkıyor önemli olan bence bu.[/B] |
[B][B]Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız ' Gereksiz Konu '
Demiş. Gerçekten Polemik Yapmaya Gerek Yok. Ancak Tek Sözüm,Onlar Konulara Daha İyi Yorumlar Yazarlarsa Sevinirim. Çünkü Eğer Gereksiz Konuysa Neden? Yazıyorlar..Yazmasınlar... [/B][/B] |
-->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
BİR HABER SPİKERİ ARKADAŞIMI ÜYE YAPMIŞTIM KANALI VE İSMİ VERMİYEYİM
|
-->: --->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
[QUOTE=EyüphanAydın;353243][B][B]Arkadaşlar Bazı Arkadaşlarımız ' Gereksiz Konu '
Demiş. Gerçekten Polemik Yapmaya Gerek Yok. Ancak Tek Sözüm,Onlar Konulara Daha İyi Yorumlar Yazarlarsa Sevinirim. Çünkü Eğer Gereksiz Konuysa Neden? Yazıyorlar..Yazmasınlar... [/B][/B][/QUOTE] GEREKSİZ DEĞİL EYÜPHAN GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN TEBRİKLER |
--->: -->: --->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
[B][CENTER][QUOTE=ABDULLAH DUMAN;353655]GEREKSİZ DEĞİL EYÜPHAN GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN TEBRİKLER[/QUOTE]
Saol Kardeşim, Bazen Böyle Sitede Karşı Görüşler Olabilir :rolleyes: Doğal Bişey,Her Eleştiriye Açığım... Yinede Teşekkür Ederim Sana;)[/CENTER][/B] |
siteye giren en ünlü adam ABDULLAH DUMAN :)
|
--->: -->: --->: Sitemizde Ünlü Var Mıdır??
[QUOTE=tekkelioglu_58;350636]evet gardaş çok meşguldur kendisi;)[/QUOTE]
ABİ İİ GUSEL DE KENDİNEDE BİR UYELİK AÇTINMI BEN ONU MERAK EDİYOM |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:41. |