SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18043)

eyuphulagu 20.04.2008 21:57

--->: Yeni Yapilacak Stadyum Hakkinda Fikirleriniz

yeni stadyum büyük bir aksilik olmazsa sivaspor tesislerinin karşısındaki fuar alanına yapılacak.arkadaşlar ben geçen yıl kayserinin yeni stadını yakından gördüm.herkes seneye görecek müthiş bir stadyum olmuş.kore deki olimpiyat stadyumunun projesini esas almışlar.33 bin kişilik bir stad.üstü açılıp kapanır bir stat.alttan ısıtmalı,sahaya çok yakın modern bir stat olmuş.kayseri statından neden bahsettim.bizim yapacağımız stadın da bu na benzer bir stat olması gerekir.tabiki aynı stat olmamalı; bizim stadımız bence ingiltere'de ki stadyumlar gibi olmalı.Nasıl bir stat;önce alttan ısıtmalı,sonra üstü açılıp kapanan bir stat,atletizm pisti olmayan ,kafeleri, lokantaları olan,koltuklarının altında doğalgaz ısıtma sistemi olan,depreme dayanıklı,dört tarafı kapalı bir stat olmalıdır.kapasitesine gelince benim gönlümden geleceği de düşünerek 40 bin olmalı diyorum.

sivas_sevdamiz 20.04.2008 22:17

[QUOTE=eyuphulagu;352118]yeni stadyum büyük bir aksilik olmazsa sivaspor tesislerinin karşısındaki fuar alanına yapılacak.arkadaşlar ben geçen yıl kayserinin yeni stadını yakından gördüm.herkes seneye görecek müthiş bir stadyum olmuş.kore deki olimpiyat stadyumunun projesini esas almışlar.33 bin kişilik bir stad.üstü açılıp kapanır bir stat.alttan ısıtmalı,sahaya çok yakın modern bir stat olmuş.kayseri statından neden bahsettim.bizim yapacağımız stadın da bu na benzer bir stat olması gerekir.tabiki aynı stat olmamalı; bizim stadımız bence ingiltere'de ki stadyumlar gibi olmalı.Nasıl bir stat;önce alttan ısıtmalı,sonra üstü açılıp kapanan bir stat,atletizm pisti olmayan ,kafeleri, lokantaları olan,koltuklarının altında doğalgaz ısıtma sistemi olan,depreme dayanıklı,dört tarafı kapalı bir stat olmalıdır.kapasitesine gelince benim gönlümden geleceği de düşünerek 40 bin olmalı diyorum.[/QUOTE]

Sivasspor şampiyonlar liginde final oynasa bile 40 bin kişilik stadı dolduramayız :((

kubilay68 20.04.2008 22:19

arkadaslar ciddimi bu stad isi ya INSALLAH OYLEDIR.

furky.b 21.04.2008 01:32

[QUOTE=kubilay68;352129]arkadaslar ciddimi bu stad isi ya INSALLAH OYLEDIR.[/QUOTE]

Evet arkadasim, ciddi , gecen hafta aciklanmisti...

furky.b 21.04.2008 01:36

[QUOTE=sivas_sevdamiz;352126]Sivasspor şampiyonlar liginde final oynasa bile 40 bin kişilik stadı dolduramayız :(([/QUOTE]

okadarda karamsar olma kardes..:D
Stad ne kadar buyuk olursa okadar da daha fazla taraftar geliyor..

yani bu demek degildirki..4 eylul de her macta 10.000 kisi geliyorsa yeni stadiumda da 10.000 kisi gelecek..

Stadin , modernligi, sonra cafesi , lokantalari ve bir cok sey daha ilgi cektiriyor..

Sana misal veriyim..

Ali Samiyen? her mac full kapasite oyniyorlarmi ? Hayir?

Neden stad cokmek uzere, guzel degil, taraftarin ilgisini cekmiyor, olmpyatta bugun gorduk doldurmuslar tribunleri..
Hem yeni modern Stad Sart! Avrupa maclarini oynamak istiyorsan mecbur yaptiracaksin..yoksa adamlar senin o sararmis cimlerinde oynamaya gelmezler..

summerstar 21.04.2008 02:25

bence cok iyi olur
ve 30 bin diyorlar buda yeterli
daha büyük olacagına üstü kapalınabilir olsun daha iyi
ayrica eglence olanakları cok kısıtlı sivasta
bunun icinde stad işe yarayabilir

bahadır erdem 24.04.2008 18:58

[B][COLOR="Blue"]SİVAS SEYİRCİSİ 2007-2008 SEZONUNDA ŞU ANA KADAR 6000-

7000 ORTALAMAYI YAKALAYABİLMİŞ.

TARAFTAR BU HALDEYKEN BİLE MAÇA İLGİ GÖSTERMİYOR.

35-40 BİN KİŞİLİK STADIN NE FAYDASI OLACAK.[/COLOR][/B]

gönenliyiğido 24.04.2008 19:15

Otopark ı büyük olsun:)İnsanlar arabayla maça gelmeye korkmasınlar..

gönenliyiğido 24.04.2008 19:15

bide kale arkalarında itfaiye aracı durmasın!!!

GLoBe-Y-Gençlik 24.04.2008 19:38

[B]Hayırlı Olsun Dıyoruz Ins Destek Artmasını Istıyoruz[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:31.