![]() |
--->: KANLARI BOZUK
DİYECEK LAF BULAMIYORUM ALLAH BELALARINI VERSİN
|
tüm dünya o bayrağa kurban olsun....ne mutlu türküm diyene... [B]izmir torbalı[/B]
|
-insanlar sokaklara dökülürse hepimiz hırantız hepımız ermenıyız dıye onlarda bundan cesaret alırlar
-kendı subayının basına cuval gecırdıklerınde sessız kalan toplum once bızım ıcın turk ınsanı TÜRK askeri gelir... |
[B]ZAMANINDA YUNANLILARDA BİZİM BAYRAĞIMIZIN ÜZERİNİ ÇİĞNEMİŞERDİ AMA DAHA SONRA HAKETTİKLERİ DEĞERİ BULDULAR... ZAMANAI GELİNCE BU ERMENİLERDE DEĞERLERİNİ BULACAKLAR...[/B]
|
UTANMALILAR HEPSI HEPIMIZ ERMENIYIZ DIYENLER INSANLIK NERDE SIZ NERDDE
|
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;353987][B]Erivan'da düzenlenen sözde soykırımı anma törenlerine katılan binlerce Ermeni, yere serilen bir Türk bayrağının üzerinden geçti.
[/B] [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/7530/bayrakcigneyp5.jpg[/IMG][/QUOTE kanı bozuk tarifini geçmişte yapmış oldukları bazı olaylardan dolayı yunanlılara yakıştırabilirim ama ermenilere bu kelimeyi az görüyorum.düşünüyorum onlara koyacak isim bulamıyorum |
Sinirlendigim bisilerden bitanesi, gelip benim önümde cignesin bakiyim ozaman kim kimi ciyniyomus görürüz. Böyle terbiyesizlik görmedim gercek boyle islerle ugrasanlari kiniyorum, insallah bir daha görmeyiz.
|
[QUOTE=58memo58;379031]Sinirlendigim bisilerden bitanesi, gelip benim önümde cignesin bakiyim ozaman kim kimi ciyniyomus görürüz. Böyle terbiyesizlik görmedim gercek boyle islerle ugrasanlari kiniyorum, insallah bir daha görmeyiz.[/QUOTE]
[B]ISTE O HALTI YIYEMEZ YAPSIN GORUR CIGNEMEYI [/B] |
[B]yemez ve yiyemez kardes :D.....................[/B]
|
[B][COLOR="RoyalBlue"]BÖYLE ŞEREFS!ZL!K OLMAZ İT OĞLU İTLER İNŞALLAH O BAYRAĞA MUHTAÇ OLURSUNUZ O BAYRAĞA KURBAN OLUNNNNNNNN .......................................[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32. |