![]() |
--->: 14 Haziran'da Tesislerdeyiz
[QUOTE=ready;356347][B]Birleşme olsun da birileri bu iş den rant saglamasın yoksa kimse babasının hayrına bişeyler yapmaz[/B][/QUOTE]
KANKA SEN BİLİYORMUSUN SİVASSPOR ARTK YİĞİDOLAR İSMİNİ KULLANAMAZ.AMA KULLANIYOR.NİYE BİZ SİVASSPORLUYUZ. MİLLET YANLIŞ ANLAYA BİLİR. [B]RÜŞTÜ AMCA KONUYU SİLERMİSİN. SİTEDE OLMAK İSTEMİYORUZ. LÜTFEN.YUKARDA BELİRTİLMİŞ.[/B] |
[QUOTE=ready;356347][B]Birleşme olsun da birileri bu iş den rant saglamasın yoksa kimse babasının hayrına bişeyler yapmaz[/B][/QUOTE]
ALLAH RIZASI İÇİN VE SİVASSPOR İÇİN AYRI TUTARSAK TEK GRUP İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA HAZIRIZ. ELEŞTİRDİĞİN İ.LERİ BENDE ELEŞTİRİYORUM.HERŞEY DOĞRUDUR AMA BU KONUYUDA KARIŞTIRANLAR VAR. GÜN GELSİN HEP BERABER KUTLAYALIM SONUCU. SABIR HERKEZİ BÜYÜTÜR. 14 HAZİRANDA BELİRLİ SAYIDA ARKADAŞLARIMIZ DENİLEN YERDEDİR.ŞUAN İÇİN TEPKİLERİN AZALMASI BEKLENDİĞİ İÇİN 2 GRUP ARANMAMIŞ.ARANACAKLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA.NE İSTİYORSANIZ GELİN O GÜN VURGULAYIN.BİZDE SİZLERLE İSTEYELİM.KOZDAN YARARLANIN.ALLAHA EMANET HERKEZ. KÖSTEBEKLERİ EZECEĞİZ.PROVOKATÖR İNSANLAR SİZİ |
[QUOTE=mermerbey;356270]BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM. BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM. YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer[/QUOTE] BU NİCKİ KULLANAN PROVOKATÖR İNSAN. KONUŞTUK MERMERLE.YOLCULUKTAYDI BU YAZILAR YAZILIRKEN.BEN SALAK DEĞİLİM Kİ ÖYLE YAZAYIM DEDİ.BİZDE O SANIYORUZ.AMA BENDE İSTERSEM NİCKİME AHMET MEHMET YAZARIM.FARK BURADA.NE YAPIYORSAK BİLEN KİŞİLER ARAMIZDAKİ HAİNLER.İYİ ROL YAPIYORSUNUZ.İSPATLARSAK VAKIFA SOKARIZ SİZİ.ŞİMDİDİEN BAĞLARINIZI KOPARTIN.GERÇEK MERMER SİVASTADIR BU TARİHTE.GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR.İNANMAYIN BU Ş.LERE. MARMARA İ.LERİ BUNLAR. ............. SİZLERİ. KUSURA BAKMAYIN SİNİRLENDİM.MESAJLARIM MANTIKLIDIR AMA SİNİRLENDİM. |
[QUOTE=S.KUTLU;362323]BU NİCKİ KULLANAN PROVOKATÖR İNSAN.
KONUŞTUK MERMERLE.YOLCULUKTAYDI BU YAZILAR YAZILIRKEN.BEN SALAK DEĞİLİM Kİ ÖYLE YAZAYIM DEDİ.BİZDE O SANIYORUZ.AMA BENDE İSTERSEM NİCKİME AHMET MEHMET YAZARIM.FARK BURADA.NE YAPIYORSAK BİLEN KİŞİLER ARAMIZDAKİ HAİNLER.İYİ ROL YAPIYORSUNUZ.İSPATLARSAK VAKIFA SOKARIZ SİZİ.ŞİMDİDİEN BAĞLARINIZI KOPARTIN.GERÇEK MERMER SİVASTADIR BU TARİHTE.GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR.İNANMAYIN BU Ş.LERE. MARMARA İ.LERİ BUNLAR. ............. SİZLERİ. KUSURA BAKMAYIN SİNİRLENDİM.MESAJLARIM MANTIKLIDIR AMA SİNİRLENDİM.[/QUOTE] Bu yazılar yazılırken yolculuktaydıda peki bu video58 nickli arkadaşla beraber aynı cafeden yazmadılarmı? [QUOTE=video58;356312]EVET İSTEMİYOZ.SİLİNSİN LÜTFEN. KFEDEN ÇIKTINIZ YALNIZ KALDIM YAV.DAYAK YEMİYEM:f[/QUOTE] |
[QUOTE=PATRON;362333]Bu yazılar yazılırken yolculuktaydıda peki bu video58 nickli arkadaşla beraber aynı cafeden yazmadılarmı?[/QUOTE]
gardaş yolculukta olan kişi nasıl yazsın.adamın isminin kullanılmasını istemiyoruz.düşmanı sivastaki çalışma ile çatlatacağız. toplantılarımız kavga nedeni ile 3 prça halinde oldu.son 3 tanesi.o yüzden biz bu nickleri sorgulayamadık.sonradan çözdük.dikkat edersen ben bile zamanında bunları doğrulamışım.çünkü gerçek sanıyorum.ben eminim herkez emin aramızdaki 40 sağlam tabandan 2 kişi gerçek artık.çözmesen isyan edermiyiz.gel bizden gözük sonra yalanmış gibi konu kapansın.siteyi istemiyoruz.eleştiri lıp sivastakilerin tepki vermesini sağlauyacaklardı.olduda. adam diyor ben değilim ya diyor.siteye her zaman bakmıyoruz ki.bakıncada ha tamam bizimkiler gerekeni yazmış diyoruz.en son bakıncada olumsuz ve kaçıyoruz gibi göstermişler.birde isim takmışlar endilerine.onlarla ilgilenemedik.çünkü planları iyiydi.sonradan çözdük gardaşım.mermerbey ne kaçacak.gelsinler istediğini herkez alsın diyor.düşmanımız bile gelsin diyor.herşey büyük tarfatar oluşumu için diyor. az kaldı sayın sayın gardaşlar.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:38. |