![]() |
--->: TEZAHURAT YAZALIM
[QUOTE=06kaan058;354563]ölmeden mezara koymayın bizi ÇARŞININ katili yapmayın bizi korkutmaz bizleri musallat taşı ölümüne seviyoruz biz sivassporu[/QUOTE]
daha yaRAtıcı oLaLım ya :S ßu ne! ayrıca o musaLLAt değil musaLLadır. |
-->: TEZAHURAT YAZALIM
ne manisa ne bursa nede trabzon bu sene sensin sampiyon haydi bastir haydi bastir haydi bastir SİVASSPOR haydi bastir haydi bastir SİVASSPOR
|
STAD KİREÇ TUTMUYOR KUMUNU KARMAYINCA
İÇİMİZ RAHAT ETMİYOR ..........(FENERE,CİNCONA,KARTALA)KOYMAYINCA STAD KİREÇ TUTMUYOR KUMUNU KARMAYINCA İÇİMİZ RAHAT ETMİYOR ŞAMPİYON OLMAYINCA.. |
Sen şampiyon olacaksın
Kupaları alacaksın ..............(CİNCONADA,FENEREDE,KARTALADA) ko..caksın seviyoruz işte var mı diyeceğin........ |
[COLOR="Red"]ne fark ederki cimbom olmazsa kanarya olsun tarihe geçmek için saldırsana saldırsana saldırsana sivasspor[/COLOR]
|
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
öyle bir sevgiki tarif edlimeeez seni bizden başka kimse sevemeeeeez sivasıııım sivasııım sivaslı olmayan bunu bilemeeeez sivasııım |
İBADETİM OLDUN
İNANCIM OLDUN SANKİ SEN YARATTIN BEN KULUN OLDUM ÖLÜMÜNE SİVAS.... |
NE FENER
NE BEŞİKTAŞ NEDE GALATASARAY BU SENE SENSİN ŞAMPİYON SİVAS... |
SEN UYU BEN DEPLASMANLARA KAÇAYIM
YOLLARDA İNCE BİR CİGARA SARAYIM SEVGİLİM BUGECE BEKLEME BENİ SENDENDE ÖNEMLİ SİVAS SEVGİSİ... |
--->: -->: TEZAHURAT YAZALIM
[FONT="Times New Roman"][B][I][COLOR="DarkOrchid"]Yürekten katılıyorum kardeşim :D[/COLOR][/I][/B][/FONT]
---------- |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:43. |