![]() |
-->: Halı Saha Fotograflari
sorun formalarsa kolay o dert ettıgınız seye bak
formaya degil içindekı kısıye bak harbi SİVASLI sozunun arkasında duran kısı boş konusan degil |
--->: Halı Saha Fotograflari
gençlerbirliği maçından çnce yapın bende gelirim
|
apo sen mac sonrası bi mac yapacan ne gerek varıkıncı mac demi anladın sen :d
|
maçtan önce halısaha maçında tiribinde yorulacaz tabi maçtan sonra bir maç daha yapıcaz nasıl daynırım bilemem :d
|
[B]Organizasyonu duzenleyen ve katilan tum baskentli yigidolara tesekkurler
Insallah birgun de ben ordayken yapalim kardesler ne de olsa sincanliyiz;)[/B] |
--->: -->: Halı Saha Fotograflari
[QUOTE=myway;357413][B]Organizasyonu duzenleyen ve katilan tum baskentli yigidolara tesekkurler
Insallah birgun de ben ordayken yapalim kardesler ne de olsa sincanliyiz;)[/B][/QUOTE] sincan sana gurban olsun ;) buranın havası ayrı birşey gardaş... |
[QUOTE=SONMEZ;356966][B]Çok hoş bir ortam olmuş,[/B]
[B]paylaşım için teşekkürler.[/B] [B]Bir dahaki maça ben de gelebilir miyim bilemem ama,[/B] [B]Piknik lafı geçti, mangal olursa haberim olsun yeter.[/B] [B]Piliçler öter ötmez, [/B] [B]pardon pişer pişmez ordayım.[/B] :D[/QUOTE] sen gelde bırak pilici milici sana en pirzolasından dana eti pişiririm valla;) Allah'ın izniyle biraz daha organize olursak en yakın zamanda piknik yapacagız... |
güzel ortam ve güzel görüntüler sivaslılar dayanışması
teşekkürler |
MAÇ SONUCU KAÇ KAÇ.................
|
-->: --->: Halı Saha Fotograflari
[QUOTE=5858ismail3535;358440]MAÇ SONUCU KAÇ KAÇ.................[/QUOTE]yorulan taraf yenildi :)))))))
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:58. |