![]() |
-->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[B][QUOTE=sivsivfatih58;356703]bak sen ben geriden geliom desene[/QUOTE]
oyle ya ne sandin fatih hocam onur kardesm daha eskilerden:D Insallah bucayi inletiyoruz pazar gunu ne kadar Sivasli varsa cagirin kapatalim on siralari:)[/B] |
--->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
hayırLısı oLsn abi ne dieLim..
|
--->: -->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORU
[QUOTE=myway;356713][B]
oyle ya ne sandin fatih hocam onur kardesm daha eskilerden:D Insallah bucayi inletiyoruz pazar gunu ne kadar Sivasli varsa cagirin kapatalim on siralari:)[/B][/QUOTE] euheuahuehuahe =) bnce en arkayı kapmaLıyız =) |
--->: -->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[QUOTE=myway;356166][CENTER][B]Evet Listeyi Olusturmaya Baslayalim..
Katilacak Arkadaslar kac kisi geleceklerini foruma yazsinlar... Ben baslatiyorum... 1-myway...( 5 kisi geliyoruz ) 2-izmirliyigido 3-coosivaslicoo 4-yigido_sampiyon 5-CoRTeZ 6-sivsivfatih58(bay_manone@hotmail.com) 7-dino61 [COLOR="Blue"]Not:[/COLOR][COLOR="Red"]Liste Katilim Arttikca Guncellenecektir...[/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] devamı gelsin arkadaşlar ok hadi bakalım çılgın bi organizasyon olcak |
Katilacak Arkadaslar kac kisi geleceklerini foruma yazsinlar...
Ben baslatiyorum... 1-myway...( 5 kisi geliyoruz ) 2-izmirliyigido 3-coosivaslicoo 4-yigido_sampiyon 5-CoRTeZ (kertemeyenkelek@hotmail.com) 6-sivsivfatih58(bay_manone@hotma il.com) 7-dino61 |
pazar günü yine sivas çıkarması yapacağız...
izmir emniyetine haber verelimde buca girişinde eskort versin bize:D:D:D:D |
arkadaşlar olasıki maç günü yenilsek dahi kutlucaz ona göre biz onurumuzla geldik buralara bize gülmek yakışır hiçbi maçta şaibemiz olmadı
|
-->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!
[B][QUOTE=yigido_sampiyon;356720]pazar günü yine sivas çıkarması yapacağız...
izmir emniyetine haber verelimde buca girişinde eskort versin bize:D:D:D:D[/QUOTE] abi supersin sen koptummm:D:D:D:D:D heytt be ne havamiz vardi denizlide eskortlarla karsilandik ve ugurlandik:)[/B] |
1-myway...( 5 kisi geliyoruz )
2-izmirliyigido 3-coosivaslicoo 4-yigido_sampiyon 5-CoRTeZ (kertemeyenkelek@hotmail.com) 6-sivsivfatih58(bay_manone@hotma il.com) 7-dino61 8-serinos 2 kişi(serhat_tam35serhat@hotmail.com) |
--->: -->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORU
[QUOTE=myway;356725][B]
abi supersin sen koptummm:D:D:D:D:D heytt be ne havamiz vardi denizlide eskortlarla karsilandik ve ugurlandik:)[/B][/QUOTE] valla mustafa eskortsuz gelmem:D:D:D:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27. |