SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yarışmalar Arşiv Bölümü (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=71)
-   -   ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18631)

nuri_58 24.05.2008 20:15

--->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR

ödül kazanan arkadaşları tebrik ederim....

XXCakir58 24.05.2008 21:18

-->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR

kazananlari tebrik ediyorum. herkese seneye basarilar diliyorum.

ekingölü 24.05.2008 23:20

kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Bu formalardan ilk 100 girenlere verilmeli bence
Herkese selam

sivas5833 25.05.2008 14:39

tebrikler gardaşlarım sivasspor şamyon

abircan 27.05.2008 12:07

3 HAFTA skor tahmini yapamamam birde her hafta sivasspor kazanırı oynamam belki bana ilk 5 i kaçırttı ama yinde seneye her maça banko sivas tahminimi 2-1 olarak klasik devam ettireceğim,
kazananları ve sponsor RÜŞTÜ ELMAS gardaşımı tebrik ediyorum ayrıca sitemize heyecan getiren bu güzel yarışmayı düzenleyip gece gündüz emeğini esirgemeyen GÜNER gardaşıma teşekkürü borç biliyorum

FALÇATA 58 27.05.2008 12:09

--->: -->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR

[QUOTE=Dark Force;364269][B][U][COLOR="Red"]Yarışmayı düzenleyen site yönetimimize göstermiş oldukları yoğun çaba ve gayretlerinden dolayı sonsuz TEŞEKKÜRLER......[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]

SEN ÇOKTAN GARANTİLEMİŞTİN ZATEN TEBRİKLER DARK FORCE BİLEĞİNİN HAKKIYLA KAZANDIN

Abdullah DuMaN 28.05.2008 12:26

-->: ÖDÜL KAZANAN YARIŞMACILAR

[QUOTE=Dark Force;364269][B][U][COLOR="Red"]Yarışmayı düzenleyen site yönetimimize göstermiş oldukları yoğun çaba ve gayretlerinden dolayı sonsuz TEŞEKKÜRLER......[/COLOR][/U][/B][/QUOTE]

SİVASTASINDIR İNŞALLAH.
.....

dragon_58 12.06.2008 11:12

[QUOTE=Güner;364186]34 hafta süresince devam eden yarışmamız sona erdi. Yarışma sonunda ilk 3 sırada yer alan ve 58. olan yarışmacımız daha önceden açıklamış olduğumuz ödülleri almaya hak kazanmışlardır.

[B]ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANAN YARIŞMACILAR[/B]
[B]1.)[/B] Dark Force
[B]2.)[/B] tykinik58
[B]3.)[/B] UTKUM_58
[B]58.)[/B] stsy21

[B]KAZANDIKLARI ÖDÜLLER[/B]
[B][COLOR="Red"]1.'ye[/COLOR][/B] 2008-2009 Sezonu için 1 kişilik Sivasspor Kombine Bileti
[B][COLOR="red"]2.'ye[/COLOR][/B] 1'er adet Orijinal Sivasspor Forması, Beresi ve Kaşkolu.
[B][COLOR="red"]3.'ye[/COLOR][/B] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması
[B][COLOR="red"]58.'ye[/COLOR][/B] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması

[B]Verilecek olan ödüller için Site Kurucumuz Sayın RÜŞTÜ ELMAS sponsor olmuştur.[/B][/QUOTE]

tebrikler gardaşlar .

izmirliyigido 12.06.2008 14:39

Hediye kazanan arkadaşlarımız hediyelerini aldılar mı acaba? Çok merak ettim.

.

tykinik58 12.06.2008 15:17

Düzenlenen yarışmaya emeği geçenlere çok teşekkür ediyor benim gibi dereceye girip de gerek bu sitenin anısını yaşatacak gerekse SİVASSPOR'umuzdan ömür boyu hatıra olacak hediyeler kazanan 1.3. ve 58. yarışmacıları tebrik ediyor, ayrıca yarışmaya katılan tüm yarışmacılara da önümüzdeki yıllarda da başarılar diliyorum.

Benim site yöneticilerinden ve bu yarışmayı düzenleyenlerden öğrenmek istediğim, kazandığımız ödülleri nereden, nasıl ve ne zaman alacağımız. Bu konuda yardımcı olunursa memnun olurum. Yeni sezon başlamadan umarım hediyelerimize kavuşuruz. Herkese tekrar teşekkürler ve başarılar diliyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:54.