![]() |
--->: BU DA BİZE DERS OLSUN.
ULan dünyanın neresinde görülmüş.. 73 puan alıyorsun ama Ş.Ligi değil UEFA değil İnter-Toto'ya qidiyorsun.. Nerde iLqinçLik war orada ßiz TÜRK'ler:):):):)
|
ARKADAŞLAR AÇTIĞIM KONUDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ BİZ DERS ALMAZSAK VE TARAFTAR DEĞİLDE SEYİRCİ KALMAYA DEVAM EDERSEK DAHA ÇOK UEFALAR KAÇIRIRIZ.
|
[QUOTE=atababa111;367879]ARKADAŞLAR AÇTIĞIM KONUDA DA SÖYLEDİĞİM GİBİ BİZ DERS ALMAZSAK VE TARAFTAR DEĞİLDE SEYİRCİ KALMAYA DEVAM EDERSEK DAHA ÇOK UEFALAR KAÇIRIRIZ.[/QUOTE]
Kesinlikle katılıyorum.Neden bön bön bakan biz oluyoruz.Elalem on dakikada 4 gol atıyor.Biz işin kuralını kitabını tartışıyor.Resmen izliyoruz. |
-->: BU DA BİZE DERS OLSUN.
BEN BU SITEYE NE ZAMAN GIRSEM HEP SIVASA VERILMEYEN DESTEKTEN BAHSEDILIYOR
HERKES KENDISINE GÖRE SIVASSPOR A DESTEK VERIYOR PEKI DESTEKVERMEYEN GURUP KIM DESDTEK VERMEYENLER KIM YAZILARI OKUYUN HERKES KIZIYOR BURADA YAZISIN TOPLANIN HEYKELIN ÖNÜNDE YÜRÜYÜS YAPIN HEMIDE HEMEN YARIN SIZ ISTANBULDA YASIYANLAR BURADA YAZANLAR YARIN TOPLANIN 2000 BIN KISI FEDERASYONUN ÖNÜNDE POROTOSTO EDIN HADI BUYURUN BURADA YAZAN HEP BIRBIRLERINI DESTEK VERMEMEMEKLE SUCLUYANLAR SIZLER HEMEN BUYURUN BULUSUN YAZILANLARA BAKILIRSA 1000LERCE YAZAN VAR BURDA YAZANLAR GITSE YETER BURDA YAZANLARA BILE GELIN DESENIZ 5 KISI GELMEZ BANA GELIN DERSENIZ BEN GELEMEM ALMANYADA YASIYORUM YAZIN AGUSTOSTA BÜTÜN ETKINLEKLERDE VARIM VE HAZIRIM OLURUM HERKES BIRBIRINI SUCLUYOR SEN NE YAPTIN KARDESIM PEKI |
--->: -->: BU DA BİZE DERS OLSUN.
[QUOTE=abdullah58;367901]BEN BU SITEYE NE ZAMAN GIRSEM HEP SIVASA VERILMEYEN DESTEKTEN BAHSEDILIYOR
HERKES KENDISINE GÖRE SIVASSPOR A DESTEK VERIYOR PEKI DESTEKVERMEYEN GURUP KIM DESDTEK VERMEYENLER KIM YAZILARI OKUYUN HERKES KIZIYOR BURADA YAZISIN TOPLANIN HEYKELIN ÖNÜNDE YÜRÜYÜS YAPIN HEMIDE HEMEN YARIN SIZ ISTANBULDA YASIYANLAR BURADA YAZANLAR YARIN TOPLANIN 2000 BIN KISI FEDERASYONUN ÖNÜNDE POROTOSTO EDIN HADI BUYURUN BURADA YAZAN HEP BIRBIRLERINI DESTEK VERMEMEMEKLE SUCLUYANLAR SIZLER HEMEN BUYURUN BULUSUN YAZILANLARA BAKILIRSA 1000LERCE YAZAN VAR BURDA YAZANLAR GITSE YETER BURDA YAZANLARA BILE GELIN DESENIZ 5 KISI GELMEZ BANA GELIN DERSENIZ BEN GELEMEM ALMANYADA YASIYORUM YAZIN AGUSTOSTA BÜTÜN ETKINLEKLERDE VARIM VE HAZIRIM OLURUM HERKES BIRBIRINI SUCLUYOR SEN NE YAPTIN KARDESIM PEKI[/QUOTE] İstanbuldaki maçlara gittik,kasımpaşa maçı öncesi Taksimde toplandık stada yürüyüş düzenledik,sivasspor bayrakları astık,her fırsatta Sivassporumuzu insanlara anlattık ve hala anlatıyoruz,orjinal ürünleri ta sivastan getirttik satın aldık,ve bütün bunları karşılıksız yaptık.şimdi federasyona yürüyüş veya imza toplama gibi bi kampanya olucak ve gelmicez öylemi güzel arkadaşım.yanılıyosunuz.SİVASSPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ. |
Haklısın Ben gs maçındaydım Bir tek bağıran yok marotonda hepsi çekirdek yiyor madem çekirdek yiyon gelme maça evde seyret yada kahvede daha önce başlığımda demiştim sivasta taraftarlık ruhu yok diyor. adam sivaslı sivasın yenildiğine üzüleceğine gs yi çağırıyor hemde sivas bölümünde.
ben birini gördüm sivaslılar içinde Sivasın gol atmasına üzülüyor bu mu taraftarlık neymiş şampiyon olamazmış sivasın yenilmesi lazımmış. |
gardaşlar bu bazılarımzıdakı ıstanbul takımları askı bıtmedıkce ıkıncı takımım sıvas dıyeneler duzelmedıkce bu ıslerde duzelmez trıbunlerde artık daha ıyı organıze olmus gruplar olması lazım ve 90 dk hıc susmadan destek vermesı lazım bunun ıcın sımdıden gelcek sezonun planlanamsı yapılması lazım
|
[QUOTE=Piri_reis;367909]Haklısın Ben gs maçındaydım Bir tek bağıran yok marotonda hepsi çekirdek yiyor madem çekirdek yiyon gelme maça evde seyret yada kahvede daha önce başlığımda demiştim sivasta taraftarlık ruhu yok diyor. adam sivaslı sivasın yenildiğine üzüleceğine gs yi çağırıyor hemde sivas bölümünde.
ben birini gördüm sivaslılar içinde Sivasın gol atmasına üzülüyor bu mu taraftarlık neymiş şampiyon olamazmış sivasın yenilmesi lazımmış.[/QUOTE] Buyur işte.Allahtan o maça ben gelememişim.Acayip pislik çıkartırdım yoksa.Sen Sivas-Gs maçında bizim tribünden gsli futbolcuları çağır.Ne saf milletiz yaa.Tam kavgalık bu iş tam. |
[QUOTE=deplasman;367910]gardaşlar bu bazılarımzıdakı ıstanbul takımları askı bıtmedıkce ıkıncı takımım sıvas dıyeneler duzelmedıkce bu ıslerde duzelmez trıbunlerde artık daha ıyı organıze olmus gruplar olması lazım ve 90 dk hıc susmadan destek vermesı lazım bunun ıcın sımdıden gelcek sezonun planlanamsı yapılması lazım[/QUOTE]
Ya gardaşım adam gs maçında cimboma tezhürat ediyo neyin planını porecesini yapacaksın.Bu manyakları temizlemedikçe bizden bi halt olmaz. |
[QUOTE=idhem;367913]Ya gardaşım adam gs maçında cimboma tezhürat ediyo neyin planını porecesini yapacaksın.Bu manyakları temizlemedikçe bizden bi halt olmaz.[/QUOTE]
bende onu dıyomya gardaşım şimdiden bu işi halletmemız lazım oturulup konusulması lazım bu işe bı care bulunur elbet bu istanbul hayranlıgına artık son vermemız lazım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:02. |