![]() |
--->: FOTOĞRAFLARLA 4 EYLÜLDE BİR SEZON
[B]abi resimlere yorumlarını katmışsın yine teşekkürler eyvallah..[/B]
|
İstanbul değil , İstanbul B.B. Spor.
Bilmeyen kişi İstanbulspor diye algılayabilir ilerleyen yıllarda. Resimler için teşekkürler değerli kardeşim. |
O FOTOĞRAFLARIN İÇİNDE EN ÇOK BJK MAÇINDA ÜZÜLMÜŞTÜM ADAMLARA TOP OYNATMADIK İKİ SEFER GELDİLER İKİ GOL ATTILAR 9 KİŞİ DEFANS YAPIYOLAR İLERDE İKİ ADAMLARI VAR. ZATEN ATILAN GOLLER HERŞEYİ ANLATIYO .BİZ O MAÇI KAYBETTİK AMA GURURUMUZU ASLA
|
O TRABZON MAÇINDA ÇEKTİĞİM ACIYI HATIRLADIM BİR ANDA ALLAHIM KİMSEYE VERMESİN. MAÇA GİDERKEN BUZDA KAYIP DÜŞTÜM AYAKKABILAR PATEN GİBİ ÇIKTI N3 BİLEYİM BEN BOTLARIN KAYACAĞINI :)
GERİDE DÖNMEK OLMAZDI EN SONUNDA YENMEK GÜZELDİ |
Resimlere bakıyorum yine.Bir daha teşekkür edeyim dedim.
TEŞEKKÜRLER |
-->: FOTOĞRAFLARLA 4 EYLÜLDE BİR SEZON
Harbiden guzel yapmissin usta yalan yok...sagolsin
|
ELLERİNE SAGLIK ALLAH BU SEVİNÇ GÖSTERİLERİNİ BİZE BİRDAHA YAŞATSIN...!
|
[B]çok güzel resimler, emeğine sağlık ...........[/B]
|
selvi boylum salında gel
bir bakışın ömre bedel ikimizi ayırdı bak kör olası zalım kader SİVASIN YOLLARINA ah ah yine o günleri özledim valla ...geliştirrdiğimiz ataklarda,direkten dönen toplarda, attığımız gollerdeki sevinci coşkuyu hiç bir şeye değişmem ...tabi kahvede kırdığım bardakların haddi hesabı yok :)ama olsun şampiyon sivasspor bu arada 86.dakikada vestel manisadan gol yiyip 87. dakikada attığımız goldeki sevincimde arkadaşım zaferin gömleğini yırtmıştım:) zafer kanka sana bi gömlek sözümvar alıcam :) |
--->: -->: 4 EYLÜLDE BİR SEZON
[QUOTE=jakobieen;369675][B]ilk yarı sivas 0-2 mağlup lakin yiğido koymuş kafaya; bu sene şampiyon anadoludan :).. [COLOR="DarkRed"]sivas: 3-2 : bursa[/COLOR][/B]
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/4713/n5854297213388449945bursk7.jpg[/IMG][/QUOTE] ne maçtı ya.takım ikinci yarıya çıkarken bütün stad ayaktaydı.o günkü destek herzaman olsun yenemeyeceğimiz takım olmaz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:17. |