![]() |
--->: GS: MEHMET`E KARŞI NECATİ
[QUOTE=yigido_sampiyon;371547]necati yerine ardayı versinler tamam:D:D:D:D:D[/QUOTE]
aynen necati yerine ardayı versinler.bizim cvetkov necatiden iyiki:D |
-->: GS: MEHMET`E KARŞI NECATİ
sallama haber yha asperagas haber bu bekleyelim görücegiz
|
necati sivasa gelmez zaten gelecek olsa gecen sezon arasında gelirdi. ama mehmet 4 büyüklerden birine giderse kiralık gitsin satılmasın ileride mehmete avrupadan talipler geldiğinde sivasspor kazanır
|
[QUOTE=kadir984;371711]necati sivasa gelmez zaten gelecek olsa gecen sezon arasında gelirdi. ama mehmet 4 büyüklerden birine giderse kiralık gitsin satılmasın ileride mehmete avrupadan talipler geldiğinde sivasspor kazanır[/QUOTE]
mehmet gıttıkten sonra kıralık gıtse de aynı satılsada aynı :S mehmetı takımda tutmalıyız |
NECATİ MEHMET YILDIZIN GRAMPONLARI BİLE ETMEZ OLURMU ÖYLE ŞEY BENCE TÜRKİYENİN EN İYİ FORVETİ MEHMET YILDIZ
|
gelmesin Necati biza vallah takimin ahengi bozulur.eger Kaptan gidecekse ki hic sanmiyorum gidecegini.kim para veris oraya gider.
|
bence çok yalnış bi transfer olur ne yapalım biz necatiyi yaw
|
adnan polat mehmet yıldımızla necatiyi kıyaslıyarak sivasspora küfürmi ediyor?necati ateş ne yapmış!da sivassporumuzun frveti olmaya hakkazanmış..........gitme mehmet abi gitmeeeee.............?
|
HİÇ BİR FUTBOLCU SİVASDA BAKİ DEGİL.HERŞEY SİVASSPORUN BAŞARISI İÇİN.MEHMET YILDIZ IN SİVASA ÇOK BÜYÜK KATKISI OLMUŞTUR.HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAZ VE UNUTULMAYACAK.BİR KULUBÜN AYAKTA DURABİLMESİ İÇİN PARA GEREKİYOR.İYİ BİR TEKLİF OLURSA NİYE SATILMASIN...NECATİ DE İYİ FUTBOLCU SİVASA KATKISI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
|
5 milyon uzerine 2 genc oyuncu verirlerse belki olabilir, ama necatinin hic bi yarari olmaz sivasa. Necati isine geldiginde oynar isine gelmediginde sakatim der... bize adam gibi adamlar lazim...
mesela fenerli GURHAN veya istanbul B de olan Kerim zengin... bunlar sivasa gelirse cok yararli olabilir... ben yinede Mehmet yildizin kalmasindan yanayim... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:58. |