SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   SİFTAHI YAPTIK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18952)

sinan-58 25.05.2008 10:51

-->: İntertotoda İlk Maça Paflarla Çıkıyoruz

arkadaşlar turkiye kupasına yedeklerle çıkmıştık ve fazla onem verilmemişti ama bu başka paf takım şampiyon oldu guzel bir takım eminim en iyi şekilde ülkemizi temsil edecekler (en azından bjk den daha iyi) bu haber iyi oldu yoksa ligin sonuna kadar futbolcular dayanamazdı bulent hoca işini bilir

sinan-58 25.05.2008 10:56

-->: SİFTAHI YAPTIK

sivastan hiç kotu futbolcu çıkarmı hayırlı olsun

altan54&58 25.05.2008 11:17

--->: İntertotoda İlk Maça Paflarla Çıkıyoruz

Arkadaşlar ben Bülent Hocaya,Teknik Ekibe ve Genç Yiğidilora güveniyorum Onlara destek verelim.

altan54&58 25.05.2008 11:19

--->: SİFTAHI YAPTIK

Hayırlı olsun iyi transfer.Devamı gelir inşallah.

mnt3 25.05.2008 11:21

yönetim kurulumuz ve teknik direktörümüz ince ince ve detaylı şekilde düşünüp bu kararları vermişlerdir.as oyuncuları diğer takımlardan 1 ay önce sezon öncesi hazırlığına başlatırsak ligde form durumu açısından büyük sıkıntıları olur.bu yönde eleştiri yapan arkadaşlara,beşiktaş-manisaspor maçındaki şikeyi ve fenerbahçenin son maçta trabzonda ciddiyetsiz oynayıp yenilmesini hatırlatırım.bu durumun sorumlusu manisaspor,beşiktaş ve fenerbahçedir.sivaslıyım deyip yanında bir de istanbul takımı tutuğunu söyleyen hemşerilerime bunlar iyi ders oldu.

sivaslihakan 25.05.2008 11:29

sonumuzu hicte iyi görmiyorum.............

merkez_emre 25.05.2008 11:35

inş. ömer kaplandı galıba oda bursadan gelmısdı onun gibi olmaz adamı sadece saturn hazırlık macında izledik :D

ha bu arada bencede intertoto macınının ciddiye alınması lazım...intertoto bile olsa ligde hangı takıma sorsanız kosa kosa giderim der ama biz elimizin tersiyle göndermeyiz inş.

kaya0758 25.05.2008 11:37

[B][B]ne paf takımı ya paf oyuncularla avrupayamı çıkılır
hoca ne yapıyosun sen umarım bu yanlıştan vazgeçersin.avrupa maçlarından korkuyomuyuz yoksa.
intertotadan uefaya geçmek çok zor değil kayserispor başardı.kayserispor as atkımıyla intertota maçlarına çıktı.bu büyük bir yanlıştır.eğer uefaya kalmak istiyosak as takımla maçlara başlamalıyız.[/B][/B]

kaya0758 25.05.2008 11:40

[B]birde rafeel mi ALLAH korusun adam koskaca sezonda hep 11de oynadı attığı gol 1 bırakın rafeeli rafeeli alacağımıza cvetkovun maaaşına zam yapalım.[/B]

kaya0758 25.05.2008 11:42

--->: İntertotoda İlk Maça Paflarla Çıkıyoruz

[B]bu ciddiyetsizliği anlamak çok zor.ne demek paf takımla çıkıyoruz.elenmek istiyoruz heralde.çok zor değil intertotodan uefaya kalmak.kayseri başardı as takımıyla başardı.bizde yapabiliriz yeterki aslar oynasın.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:35.