![]() |
--->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
İzmirligardaş 1.yazdığın mükemmel çok teşekkür ederim bunu kayda aldım
|
67 de başladı sivasspor esintisi
ooooo ooooo oooooo oooooooooooo 90 a takardı bazen Mehmet Yıldız efsanesi ooooo ooooo oooooo ooooooooooooo 11 yiğit çıktı yazdı yiğidonun destanını ooooo ooooo oooooo oooooooooo öyle güzel olmuştu ki istanbulun ezikleri oooo oooooo ooooo oooooooooo |
[QUOTE=fatih_bm;374038]Bir bilmecem var çocuklar?
Haydi sor sor sor? 1967 de doğdu? Acaba nedir nedir nedir? Anadolu denince akla.. Tamam şimdi buldum. Hemen onun adı gelir. Sivas sivas sivas.[/QUOTE] BEn iddaa ediyorum bu beste tribünde çok iyi olur.karşılıklı iki grup söylendiğinde güzel olur. |
kıtap okumadıgım ıcın okulla alakam olmadıgı ıcın boyle seylerde yapamıyorum
|
[QUOTE=HaYLaZ;373602]Sivaslı Yigidolarız Biz
Sivas İcin Tek Bilek Tek Yüregiz Ayrıcalıktır Sivaslı Olmak Sivas Bizim Her Seyimiz Gurur Verir Yigido Olmak Sivas İcin Yanıp Tutusmak Sadece Sivas İcin Yasamak Ve Sivasa Özlem Duymak Sivaslı Olmak Kardesliktir Vatan Perverliktir Doyasıya Barıstır Sivaslı Olmak Ayrıcalıktır.. Sivası Yüceltmek İcin El Ele Sizde Katılın Bu Kardeslige Yigido Olmanın Ayrıcalıgını Yasayın Ve Sivaslı Olmanın Farkına Varın..!!! Elimden Geleni Yaptım.. Pek Güzel Olmadı Kusura Bakmayın..Bu Siir Sivasa Yönelik Ama Cok YakındA SivasSpora Yönelikte Yazacagım.. Saygılarımla... HaYLaZ[/QUOTE] valla güzel yazmışsın tebrik ederim |
[B][I][QUOTE=izmirligardaş58;374136]ne dedik ne dedik biz size
geldik girdik içi-ni-ze siv'le başladı bir efsane as'ları şimdi sahnede gümletir çınlatır siv-as-ım güm-güm-güm-güm mehteran oldu marşımız şampiyonluk sa-va-şı-mız bizim bir-tek aşkımız şanlıyız şanlıyız gardaşım anadolu oldu faslımız 4 büyükler niye şaşkınız[/QUOTE] [B][I]gardaş bu yazıyıda beğendim[/I][/B] fatih_bm nin aşağıdaki yazısınıda beğenmiştim Bir bilmecem var çocuklar? Haydi sor sor sor? 1967 de doğdu? Acaba nedir nedir nedir? Anadolu denince akla.. Tamam şimdi buldum. Hemen onun adı gelir. Sivas sivas sivas.[/I][/B] |
Mehmet lafçı kardeşim çok güzel walla arkadaşlar bakın nekadar güzel eserler ortaya çıkıo gerçekten hangisini nasıl seçeceğiz bilmiyorum aslında bana kalsa herbirini ayrı ayrı bestelemek lazım :) ilgi için çok teşekkür ederim hepinize
|
güle oynaya lay lay lay
kudurana vay vay vay eserde rüzgar çoşarız sivas için koşarız bir can dedik feda sanaaaa 70miş milyon aşkına taht kurdun ana-do-luyaaa güle oynaya lay lay lay gas-feb-bejek nananay |
[B]Sivaslıyız Hepimiz
Soyuna Sahip Cıkan Yigido Gencleriz Osmanlı Torunuyuz Sivasın Evlatlarıyız İSte Biz Yigidolarız Sivaslı Olmak Ayrıcalıktır Yigido Olmak Bambaskadır Hele Birde Sivas İcin Yanıp Tutusuyorsan Sen Kesin Yigido Bir Gardasımızsındır Tarihini Bilen Genclere Soyuna Sahip Cıkan Cengaverlere Bizimle Kardes Olanlara Yigido Derler Bu Sitede Gel Bize Katıl Sende Bir Kardesinde Bizi Belle Bizde Sana Sahip Cıkarız.. İste Biz Yigidolarız..!!! Yigido Olmanın Tek Kuralıdır Yolunu Bilip Safından Sasmamaktır Eger Bunu Yapabiliyorsan Sen Bizim Yigido Gardasımızsındır..[/B] Kardeslerim Bu SivasSpor İcin Deilde Gene Sivas İcin Oldu..İns Begenirsiniz..Saygılarımla..!!! |
-->: Kim SivasSpora marş yazmak ister
Öncelikle böylesine anlamlı düşünceniz için sizi kutluyorum.
Sivasspor'umuz için yazmış olduğum SİVASSPOR MARŞI adlı şiirimi gönderiyorum. Eğer ses olursanız bu mısralarımı dinlemekten tabiki onur duyarım. Büyük bir Sivasspor sevdası ile yazdığım bu eserimin notalar ile buluşması ve marş olması beni çok mutlu eder. Bu şiirimi değerlendirirseniz lütfem bilgim olsun. Selam ve saygılarımla.. SİVASSPOR MARŞI Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido sahada düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN Araştırmacı Yazar Şair SİVAS [email]sabiha_serin@mynet.com[/email] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06. |