SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19056)

Xanlarov Sabir 30.05.2008 19:37

--->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!

Yaxşi olub çarşiya en böyük SİVAS başqa böyük yox

kaya0758 30.05.2008 19:46

--->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ

[QUOTE=lise!mustafa;374359]BAŞKANSIZDA YÜRÜR SEN KORKMA GARDAŞ.TATANGALARDA YÜREK VAR YÜREK SİVASAKARYA MAÇLARINI KOLKOLA İZLEDİGİM BİNLERCE TATANGA VAR.ADAMLARDA HERKEZ LİDER SEN KORKMA BEN KENDİ KENDİME YETİYORUM SAKARYANIN BAŞKANI OLMAK MÜTİŞ OLURDU.TARAFTARI DİNLEMEYEN YÖNETİME HAYIR.:mad:;):mad:;):mad:[/QUOTE]
[B][I]
benim güzel kardeşim lafla peynir gemisi yürümüyo.
bu işin kongresi var delegeliği var klübe üyeliği filan var.
taraftarlara saygım var ama trübün liderliği ile klüb başkanlığını karıştırma bence derim,halada sözün varsa sana namık kemalin bir sözü var onu hatırlatayım hayal kuranın .........................diye[/I][/B]

EyüphanAydın 30.05.2008 19:59

[B]Valla Bizi İlgilendirmiyor.

Ancak [COLOR="Red"]' Mustafa ' [/COLOR]Kardeşimiz Açmışssa,

Boynumuz Kıldan İncedir.

Saol Mustafa[/B]

tatangalar54 30.05.2008 20:14

-->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!

SELAMLAR YİĞİDOLAR MUSTAFA KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BİZİM SORUNUMUZU BURAYA TAŞIYIP YARDIM İSTEDİĞİ İÇİN BİLGİLENDİRMEK İÇİN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM ŞUAN SAKARYASPORUMUZ BELEDİYENİN ELİNDEDİR MALESEF BELEDİYE BAŞKANIMIZ KENDİ YANDAŞLARINI TOPLAYIP SİYASET ÜZERİNDEN YÖNETİM KURMUŞTUR FUTBOLLA İŞLERİ OLMAYAN İNSANLAR ŞUANDA SAKARYASPORUMUZUN ÜZERİNE BİR KARA BULUT GİBİ ÇÖKMÜŞLERDİR VE BU SURETLE KULUBUMUZ HERGEÇEN GÜN GERİLEMEKTEDİR TATANGALAR.COM ÜZERİNDENDE BİR İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR SAKARYASPORUMUZUN BELEDİYENİN ELİNDEN ÇIKMASI İÇİN FUTBOLUN SİYASETE ALET EDİLMEMESİ İÇİN BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATILMIŞTIR KISACASI HALKIN OLMASI DİLEĞİYLE SEVDAMIZ HERKESE SAYGILAR VE SEVGİLER

MustafaParlak 30.05.2008 20:40

-->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!

[QUOTE=tatangalar54;374481]SELAMLAR YİĞİDOLAR MUSTAFA KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BİZİM SORUNUMUZU BURAYA TAŞIYIP YARDIM İSTEDİĞİ İÇİN BİLGİLENDİRMEK İÇİN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM ŞUAN SAKARYASPORUMUZ BELEDİYENİN ELİNDEDİR MALESEF BELEDİYE BAŞKANIMIZ KENDİ YANDAŞLARINI TOPLAYIP SİYASET ÜZERİNDEN YÖNETİM KURMUŞTUR FUTBOLLA İŞLERİ OLMAYAN İNSANLAR ŞUANDA SAKARYASPORUMUZUN ÜZERİNE BİR KARA BULUT GİBİ ÇÖKMÜŞLERDİR VE BU SURETLE KULUBUMUZ HERGEÇEN GÜN GERİLEMEKTEDİR TATANGALAR.COM ÜZERİNDENDE BİR İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR SAKARYASPORUMUZUN BELEDİYENİN ELİNDEN ÇIKMASI İÇİN FUTBOLUN SİYASETE ALET EDİLMEMESİ İÇİN BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATILMIŞTIR KISACASI HALKIN OLMASI DİLEĞİYLE SEVDAMIZ HERKESE SAYGILAR VE SEVGİLER[/QUOTE]

ALLAH BÖYLE YÖNETİMİ BİZİM BAŞIMIZA VERMESİN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUZ GARDAŞIM

MustafaParlak 30.05.2008 20:43

-->: --->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİ

[QUOTE=kaya0758;374463][B][I]
benim güzel kardeşim lafla peynir gemisi yürümüyo.
bu işin kongresi var delegeliği var klübe üyeliği filan var.
taraftarlara saygım var ama trübün liderliği ile klüb başkanlığını karıştırma bence derim,halada sözün varsa sana namık kemalin bir sözü var onu hatırlatayım hayal kuranın .........................diye[/I][/B][/QUOTE]

ABİ BEN AÇIKCA SÖYLÜYORUM BENİM GÖNLÜMDE 2 AŞK VAR TABİKİDE SİVASIMI SEWİYORUM SİVAS İÇİN ÖL DESELER ÖLÜRÜM SAKARYa aŞKI İÇİMDE BAMBAŞKA HİÇ OLMASSA BURDA İSTANBUL SEMPATİZANLIGI YAPMIYORUM ALLAHA ŞÜKÜR NİYE BU KADAR BÜYÜTTÜNÜZ ANLAMADIM

trabzonlee 30.05.2008 21:19

sakaryasporun bir an önce süper lige çıkması lazım yalnız kaldık buralarda ya

kaya0758 30.05.2008 22:14

--->: -->: --->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI

[QUOTE=lise!mustafa;374493]ABİ BEN AÇIKCA SÖYLÜYORUM BENİM GÖNLÜMDE 2 AŞK VAR TABİKİDE SİVASIMI SEWİYORUM SİVAS İÇİN ÖL DESELER ÖLÜRÜM SAKARYa aŞKI İÇİMDE BAMBAŞKA HİÇ OLMASSA BURDA İSTANBUL SEMPATİZANLIGI YAPMIYORUM ALLAHA ŞÜKÜR NİYE BU KADAR BÜYÜTTÜNÜZ ANLAMADIM[/QUOTE]

[B][I]güzel kardeşim ALLAH yardımcınız olsun umarım dönersiniz süper lige.[/I][/B]

MustafaParlak 30.05.2008 22:18

-->: --->: -->: --->: -->: --->: TATANGALARIN HAYK

[QUOTE=kaya0758;374531][B][I]güzel kardeşim ALLAH yardımcınız olsun umarım dönersiniz süper lige.[/I][/B][/QUOTE]

inş. dönerler süperlige:Dyanlış olmasın:D

yeniceri_can 30.05.2008 22:20

[B]ahmet eğer böyle konular açılmasını istemiyorsan karşıysan topice girme olur [B]biter.
Tatangalar bizim kardeşimizdir senin veya başkalarının olmayabilir.yazdıgın bütün mesajları okudum bi tane mesajında iyi niyetli birşey yok.
konuyu açan mustafa biraz hatal yazmış çarşı marşı katmış.
onun amacı zannediyorsam Sakaryasprun belediyenin elinden alınması için başlatılan imza kampanyasına destek vermemiz içindi.
SivaSakarya gerisi palavra.[/B][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16.