![]() |
--->: ÇEYREK FİNALDEYIZ
türkiye sizinle gurur duyuyor
bir teşekkürde servet çetine çünkü sakatta olsa futbol hayatının sona ereceğinide bilse takımını ve bayragını yanlız bırakmadan oynuyor helal olsun servet |
-->: ÇEYREK FİNALDEYIZ
[B]Milli takımımızı dün akşamki güzel oyunu ve aldığı üç puan için tebrik ederim başarılarının devamını dilerim[/B]
|
[B]Süper bir maçtı... "Avrupa'nın Brezilyalıları" iş başında...[/B]
|
Helal olsun Allah yolunuzu açık etsin.İnşallah Hırvatları da yeneriz.
|
BU AKŞAM YILDIZLAR SARARMIŞ GİBİ
TEPELER TİTREŞİR HAVA KIŞ GİBİ BİR DAĞIN SIRTINDA DAĞ VARMIŞ GİBİ OMUZLAMIŞ BİR MEHMEDİ MEHMEDİM CAN ASKERİM ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ |
-->: --->: TÜRKİYE : 3-2 : Çek Cumhuriyeti
[QUOTE=samet yıldız;379211][B]helal olsun valla 2-0 dan 3-2 ye çevirmek
kimse yapamaz[/B][/QUOTE] Kimse yapamaz diyosunda 24 Haftada Sivassporumuz'da Bursaya karsi 2-0 maglubken 3-2 yapti:D oda ayrica bizim icin bir Tarihti onlada sevindik agladik!!! |
[B]carsamba günü isvicre macinda tribünde hop oturup hop kalktik
o maci kesinlikle almaliydik 1 - 0 yenilirken ikinci yari costuk ve kazanmayi bildik o maci kazandiktan sonra cek cumh. maci cok önemliydi yine yenik düstügük ve yine kazanmayi bildik insallah ceyrek finalide atlatacagiz yeterki sahaya cikan futbolcularimiz inansin ve yürekle oynasinlar [/B] |
KIRMIZI BEYAZ FORMANIN ATEŞİ BÖYLE YAPIYOR BIRAKIN ŞU TURKUAZI
|
--->: -->: ÇEYREK FİNALDEYIZ
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;379403]KIRMIZI BEYAZ FORMANIN ATEŞİ BÖYLE YAPIYOR BIRAKIN ŞU TURKUAZI[/QUOTE]
[B]ya isvicre macinda stada girdim heryer kirmizi beyaz onlarin rengide öyle herkes birbirine karisik uzaktan kimin kim oldugu belli degil stada bizimkiler cikti baktim turkuaz kendimi bir an isvicre taraftari sandim :D :D hep derim turkuazla bizim millilerin ne alakasi var biz kirmizi ve beyazdan sasmayalim karsi taraf kirmizi giyerse bizde beyaz giyeydik :rolleyes: bende kirmizi beyaz renkli formalari tercih ediyorum[/B] |
Helal olsun çocuklar ayakta alkışlıyorum sizi.İnsallah HIRVATİSTAN'ıda yenersiniz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:24. |