![]() |
--->: Gelmiş geçmiş en ballı takım: Almanya 3-2
[url]http://www.millitakim.com/haber.asp?1425[/url]
Milli Takımın Sitesinde Maçın Özeti Böyle Anlatıldı..! |
-->: Gelmiş geçmiş en ballı takım: Almanya 3-2
Neyse arkadaslar saglik olsun.. bu arada galiba hakemin iki yakasi artik bir araya gelmez.. dun 70 miljon beddua etti hakeme..Allah yardimcisi olsun :)
|
--->: -->: --->: Gelmiş geçmiş en ballı takım: Alm
[B][QUOTE=myway;381691][B]
Geri donusu olmayan maci cevirmemizin sebebi Rustu degildir. Aksine maci geri donulmez hale getiren yaptigi o sacmlaikla rustudur.. O dedigin macta kahraman Semihti.. Tek penalti kurtarmakla kahraman olunmaz ki zaten 2 sini disari atmislardi. Rustu haric tum takima tesekkurler...[/B][/QUOTE] Dediğimi Yanlış Anladın Heralde Biz Bu Sonucu rüştünün Hataları yüzünden Aldık.[/B] |
HeLaL OLSuN..!!!!
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/6662/sdsdsdsdhh8.png[/IMG]
[COLOR="Black"] [B]Sızler Buyuksunuz basarılar dılerız TuRK KanI DoLaŞIyOr Damarlarımızda Ne kadar bız ıyı oynasakta hep kötüler kazanıyor Ama tek dıyecegımız basarılar dılerız Cocuklar ellerınden gelenı yaptılar allah razı olsun ama cok sey ogrendık bız almanya bızı yenmedı bız almanyayı sağolun çocuklar NE MUTLU TÜRK`ÜM DİYENE[/B][/COLOR] |
--->: HeLaL OLSuN..!!!!
[B][B]YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN [COLOR="Red"]HEP SENİNLEYİZ[/COLOR] [COLOR="Red"]TÜRKİYE[/COLOR][/B]
BİZE BUNLARI YAŞATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!![/B] |
--->: TÜRKIYE SIZINLE GURUR DUYUYOR!
[B]Bu kadar iyi oyniyacaklarini hiiiic tahmin etmemistim...SÜPERSINIZZZZZZ....
kaybetsekte süper bi macti..ilk defa bukadar iyi oynadilar bence... üzülmeye hic gerek yok kim tahmin etmisti yari finale kalacagimizi?! SIZINLE GURUR DUYUYORUZZZZ....[/B] |
--->: TÜRKIYE SIZINLE GURUR DUYUYOR!
milli takım teknik direktörü fatif hocaya ve futbolcularımıza bu biz türk halkına yaşattıkları heyecan ve mutluluk için hepsini kutluyor alınlarından öpüyorum ayaklarınıza saglık
|
--->: Gelmiş geçmiş en ballı takım: Almanya 3-2
[B]şerefimizle yenildik
canları sağolsun[/B] |
--->: -->: Gelmiş geçmiş en ballı takım: Almanya 3
[B][QUOTE=myway;381689][B]bence o rustunun gerizekaliligindan baldan degil de....
kaleyi bulan 3 sut da gol yaziklar olsun![/B][/QUOTE] Abi Lütfen belki hatalı olabilir ama lütfen böyle demeyelim. NASİP DEĞİLMİŞ KİMSE RÜŞTÜYE KIZAMAZ ÇÜNKÜ YARI FİNALE ÇIKARKEN KOÇUM BENİM DEDİK. Futbol Hatalardan kurulu oyundur,hataları en az yapan maçi kazanır takım olarak bir kaç hata yüzünden kaybettik[/B] |
--->: -->: Gelmiş geçmiş en ballı takım: Almanya 3
[B][QUOTE=EyüphanAydın;381706][B]
Abi Lütfen belki hatalı olabilir ama lütfen böyle demeyelim. NASİP DEĞİLMİŞ KİMSE RÜŞTÜYE KIZAMAZ ÇÜNKÜ YARI FİNALE ÇIKARKEN KOÇUM BENİM DEDİK. Futbol Hatalardan kurulu oyundur,hataları en az yapan maçi kazanır takım olarak bir kaç hata yüzünden kaybettik[/B][/QUOTE] Bence Çok Haklısın Kitabın Ortasından Konustun valla[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:16. |