![]() |
--->: SİVASSPOR: 1 GRBALJ: 0
her şey iyiydi sadece golumuz az oldu
volkan ne yapar derken çok iyiydi futbolcularımız iyiydi sivas spor arupada tecrübe kazanıyor taraftarımızda tecrube kazanıyor onlarda çok iyiydi tabiki herşeyin daha iyisi ve daha fazlası yapılabilir herkese çok teşekkürler |
sesim gittii yaw :D valla grupta bağıara bağıra:D
|
takım tıkır tıkır top oynadı süper süper bu sne cok umutluyyym
|
[B]ilk yari güzel oyun sergilemelerine ragmen golü bulamadilar
cok gol kacirdilar bu macta bazi göze carpan futbolcular oldu :) hocamiz yerinde transferler yapmis takimi ve yönetim ekibi kutluyorum inallah haftaya galibiyet elde edecegiz[/B] |
arkadaşlar sivasspor'un 3. turdaki rakibi olan portekiz sc braga hakkında aşağıdaki sitede biraz türkçe bilgi buldum;
[url]http://www.macanilari.com/getir.php?fid=200820099003[/url] |
Bütün Herkese Armağan Olsun Bu Tur Helal Olsun Bu Takıma Yiğidoları Destekleyen Herkese Teşekkürler....
|
tebrikler sivas ilerki turlarda başarılar
|
Ankaragücü maraton trübününde (kombine) tavandan aşşağıya mikrofon var ve ses yankı yapıyor.Bizim de Trübünde neden olmasın.
Bu arada MEXİCO dalgası mükemmeldi. |
Portekiz 2 MİLLİ TAKIM O
Daha önce Portekiz 1 Milli Takım 0 PORTEKİZ'i yenersek iyi iş başarmış oluruz. |
[B]futbolcu kardeşlerimizi ve teknik heyeti canı gönülden kutluyorum bize yakıştı hele ilk yarı çok pozisyonumuz vardı gol gelse fark olurdu ikinci yarı rolantiye aldık oyunu ve istediğimiz sonuca ulaştık sezon başı sıcak bir yandan heyecan bir yandan ancak bu kadar olurdu ama braga tabiiki daha kuvveti daha tecrübeli inşallah o maçlardanda alnımızın akıyla çıkar U E F A kupasına katılırız.. [/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:26. |