![]() |
--->: Rövanşı Bekleyin !!!
[QUOTE=Divriği58-;391146]SANKI AKINDA CASILLAS NE BILIYOSUN BELKI AKINDA HATALI GOL YIYECEKTI AKIN OLSA DK 2 DEKI KARSI KARSIYAYI YERDI O ZAMANDA DERDINKI GRBALI MACINDAKI VOLKANI SAHANIN EN IYISINI NIYE KESIP KIRMIZI KART GORUP BASIMIZI YAKAN AKINI OYNATTIN HOCA DERDIN[/QUOTE]
yada senin mantıktan hareket edecek olursak belki akın olsa üç tane gol atardı sen nerden biliyon.varsayımı bırakın gördüğünüze bakın bence.Geçen sene hepimiz gördük akının ne olduğunu daha ne yapması lazım adını mı değişsin adının sonuna viç mi getirsin. |
-->: ÖZÜR DİLİYORUZ
Hocam sana sonsuza dek güveniyoruz. Sen oyuncularini cocuklarin gibi seviyorsun. Volkan icin bende üzüldüm, ama bütün suc onun degil. Simdi biz bütün sucu ona atarsak, allah korusun psikoljisi bozulur.
Insallah deplasmanda tarih yazacagiz. Paylasim icin sagol. |
--->: YENİLMEK DEGİL DİMDİK AYAKTA KALMAK ÖNEMLİ..
[QUOTE=09DENİZCİ58;391197]AYNEN KATILIYORUM ÇOK DOĞRU SÖYLEDİN BİRDE BAZI KİŞİLER ONUN YEDİĞİ GOLÜ BEN KURTARIRDIM DİYORLAR AMA ONUN 2.DAKİKADAKİ BAŞTA OLMAK ÜZERE KURTARDIKLARINI KURTARABİLECEKLLERMİYDİ.[/QUOTE]
ZATEN KURTARACAK OLSALARDI KALECİ OLURLARDI.BİZ ŞUAN FUTBOLA DEGİL TRİBÜNE YOĞUNLAŞMALIYIZ AMA NERDE.... |
--->: ÖZÜR DİLİYORUZ
[QUOTE=kadir984;390652]petr cech de türkiye maçında inanılmaz bir hata yaptı ve takımının yenilmesine sebep oldu.
onun için canı sağolsun bugün gol yedi yarın penaltı kurtarır affettirir[/QUOTE] hııı sen de haklısın mesela kocaeli maçında veya konya maçın da bir penaltı kurtarır biz de affederiz.Ya arkadaşlar biz bu günlere gelmek için kaç yıl bekledik kimse benim kusuruma bakmasın ben volkanı daha bu takım da görmek istemiyorum.benim fikrim bu.bu maçın telefisi yok gitti işte bir daha bu fırsat kim bilir ne zaman gelir.İnşallah yanılırım ama malesef durum bu |
-->: Rövanşı Bekleyin !!!
Sivasspora basarilar dilerim. Allahin izniyle kazaniriz, dualarimiz sizinle. Helal olsun Bülent Hocama.
Paylasim icin sagol. |
--->: YENİLMEK DEGİL DİMDİK AYAKTA KALMAK ÖNEMLİ..
Yerden göke karar haklisiniz. bir yenilgiden bu karar kararsam olmak neyin nesi bende anlamadim !!
ikinciside her takimi yeneciyik diye birde kuralmmi varki !! neticede fodbold oyunu bu yenmekte var yenilmekte var. ( gönulu isterki Sivasspor yensin ama bazen kazalar oluyor iste) sahaya cikanlarda yuzde yuz bizleden vede turbundekilerde daha cok istemislerdir yenmek. gardas tskler böyle bir konu actigin icinde ayrica. |
sen tut satış listesine koyduğun adamı kaleye koy geçen yıl harikalar yaratan akını beklet ondan sonra çık özür dile .ben kendi adıma bu özürü kabul etmiyorum.Madem adam satılık niye kadroya aldın yok adam iyi kaleci niye satılık listesine koydun biri bana bunu açıklasın lütfen.
|
BU TAKIMI TUTMAK YÜREK İSTER O YÜREK TE BİZ YİĞİDOLARDA VAR BİR TEK...
|
AKIN da hata yapabilir
QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391206]hııı sen de haklısın mesela kocaeli maçında veya konya maçın da bir penaltı kurtarır biz de affederiz.Ya arkadaşlar biz bu günlere gelmek için kaç yıl bekledik kimse benim kusuruma bakmasın ben volkanı daha bu takım da görmek istemiyorum.benim fikrim bu.bu maçın telefisi yok gitti işte bir daha bu fırsat kim bilir ne zaman gelir.İnşallah yanılırım ama malesef durum bu[/QUOTE]
abi bi yandan haklısın ama benim kusuruma bakma da volkana çok yüklenirsek iyi olmaz ya...hem abi akın diyosun fener maçında (4-1) onu da çok eleştirmedikmi. kezmanın attığı 2 goldede büyük hatası vardı tmm akın kötü kaleci demiyorum ama kalecilikte herkesin başına böyle şeyler gelebilir..volkanın başına geldiği gibi...kusurum varsa affola..:rolleyes::confused:;):rolleyes::rolleyes: |
--->: Rövanşı Bekleyin !!!
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;391137][B]yaw hoca bırak ahkam kesmeyi tur gitti neyi okuyon bize.sen daha ilk maçta akına formayı vermedin bilecenlik yaptın volkanı kaleye aldın oda mıçtı ağzımıza Adamlar tek pozisyona girmeden 2 gol attılar.Şimdi çıkmışın sorumlu benim diyorsun sorumlu elbette sensin kaleci tercihin bizi yaktı iyisin hoşsun ama bazen bu sivriliklerin yeni arayışların bizi yakıyor arayış içinde isen dahi bari böyle hayati bir maçta yapma hoca.Valla bizi çekemeyenlere madara olduk adamlar dalgasını geçiyor bizde okuyoruz.bize yazık değilmi hoca 40 yılda avrupaya geldik senin bir tek yanlışın bizi bitirdi bize bunları yapma hoca sana yakışmıyor.[/B][/QUOTE]
arkada$lar olvay bey dogrusunu konu$uyor,,,,, herkes gördü nasil bir mac oynadigimizi!!!!! ilk 35-40 dakikada koclar gibi oynarken diger zamaninda acemi gibiyidik..... SivasSpor artik acemi ,,2lig,,,3lig de mac oynamiyor!!! egerki 1lig cikdiysak,,, profesionel mac yapacaksak profesionel de dü$ünmemiz lazim ki burada kalalim!!! demi ,, geriye degil ileriye bakalim,,bu i$ler böyle yürür bakin bjk ile fener bize ne bicim kazigi ati !!!!!!! o günleri hatirlamiyorsunuz,,, ama izdirabini halen cekiyorsunuz,,sampiyonlar ligine gidecegine... i$in gücün yoksa intertotodan uefaya gir!! peaah beee biz Bülent beye istifa falan ver demiyoruz!!!! demeyizde !!!! demiyoruzda !!! onun katgisinin cok oldugunu biliyoruz,,, ama $uda var...... 40 sene beklemi$iz buraya gelmek icin!!! seneye küme dü$meyecegimize ne garantimiz var??? birdaha buralara gelecegimizi kolaymi saniyorsunuz!!!! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:10. |