![]() |
--->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
SİVASSPOR'da Moldanado sesleri
Fenerbahçe'nin Sivasspor ile prensipte anlaştığı Moldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile prensipte anlaştığı Moldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı. Ayrıntılar birazdan.. |
[QUOTE=tanju_58;394323][url]http://www.gencturkhaber.com/maldanado-sivasspor-fenerbahce-transfer-kiralik.html,06b31[/url][/QUOTE]
haber kaynağı gençturk haberse bence doğru değildir... |
[QUOTE=superglam;394393]haber kaynağı gençturk haberse bence doğru değildir...[/QUOTE]
..........bence de dogru olamaz bu haber....... |
-->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
[B]Gerçekten doğruluk payı var ajanslarda haberler geçiyor...İnşallah bize gelir...iyi futbolcu...[/B]
|
SOOOLL KANAT DÖKÜLÜYOR YA ORAYA BALİLİYİ KOYUN YADA ACİL TRANSFER YAPIN ILHAN UMMAKLA MUSA AYDINLA OLMAZ ORASI ................
MALDONADOYA GELINCE DEVRAN DAN IYI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM DEVRAN COK AKILLI TOPCU BENCE BU YIL HER MAC ILK 11 CIKMALI |
-->: MALDONADO SİVASSPOR A DOĞRU
[B]korkak futbolunu biraz cesaretlendirrise,yatay değil de dikey oynarsa faydalı olur..[/B]
|
[QUOTE=Divriği58-;394396]SOOOLL KANAT DÖKÜLÜYOR YA ORAYA BALİLİYİ KOYUN YADA ACİL TRANSFER YAPIN ILHAN UMMAKLA MUSA AYDINLA OLMAZ ORASI ................
MALDONADOYA GELINCE DEVRAN DAN IYI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM DEVRAN COK AKILLI TOPCU BENCE BU YIL HER MAC ILK 11 CIKMALI[/QUOTE] Al bendende o kadar, Kaç başlığa yazdım,ortahasnın solunun açığına (iki ayağını kullanabilen )ve ortanın sağ açığının ilerisine (forvet ve ortasaha uyumlu ),dinamo görevi yapacak acil topçu lazım bize. Devranı rizespordan biliyorum,takımın en iyilerindendir... |
sivasspor bence bu oyuncuyu almamaliydi bu oyuncudan daha iyi oyniyan genclerimiz var her genc in hayalidir bi büyük takimda oynamak benim hayalim sivasspor da oynama bence bu oyuncunun yerine daha iyi birini alabilrdi sivasspor ama sivasspor a hayirli olsun bakalim neyapcak
|
MALDANADO SiVASSPOR´DA!!
Fenerbahçe'nin Sivassporumuz ile prensipte anlaştığı Maldanado'yu kiralık vereceği haberi elimize ulaştı. Ayrıntılar birazdan.. |
sivasspor resmi taraftar sitesine girin haber gercekten dogruymus
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:54. |