![]() |
--->: -->: --->: -->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR ST
[QUOTE=yigiter187;395807][B]
ironide insanlara hakaret etmek mi var? "hayven muamelesi yapılsının" neresinde ironi var...?[/B][/QUOTE] bu forumun belirli seviyeyi aşmış insanlardan oluştuğunu düşünüyordum açıklayayım o zaman Hayvan muamelesi yapılsın demek alıp ahıra kulübeye barınağa kapatılsın anlamında değil Toplumsal bir baskı oluşturulsun anlamında Mesela toplumsal bir baskı oluşturulsun deseydim direk olarak ilgi çekmeyecekti. Anlatım teknikleridir bunlar. Öğrenmekte fayda var. |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFT
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395810]bu forumun belirli seviyeyi aşmış insanlardan oluştuğunu düşünüyordum açıklayayım o zaman
Hayvan muamelesi yapılsın demek alıp ahıra kulübeye barınağa kapatılsın anlamında değil Toplumsal bir baskı oluşturulsun anlamında Mesela toplumsal bir baskı oluşturulsun deseydim direk olarak ilgi çekmeyecekti. Anlatım teknikleridir bunlar. Öğrenmekte fayda var.[/QUOTE] [B]dünyanın hiç bir edebiyatında insanlara sövmek anlatım tekniği olarak geçmez..hayvan muamelesi yapmakla ,toplumsal baskı kurmayı nasıl bağdaştırdın bravo!! kimse tereciye tere satmaya kalkışmasın![/B] |
--->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GELEMSİN
Tamam arkadaşlar tartışmayalım kendi aramızda.
Maksadımız eksik yanlarımızı bulup parmak basmak ve düzeltmeye çalışmak. Bazan sinirle bazı şeyler söylenir.Aynı amaç için burdayız. Konuya dönelim lütfen |
--->: -->: --->: BAĞIRMAYAN TARAFTAR STADA GELEMSİ
[QUOTE=zaya;395809]ama bu kavga da bile bir hayır var hocam, ne yaparsak sivasspor için yapıyoruz, biraz agresif olmakta fayda var. gerçekeleri gizleyemeyiz. zararı sivasspor'a oluyor.[/QUOTE]
ya kardeşim iyi güzel savunduğunuz herşeye ketılıyorum ama bu bizim atgeçmezli savunduğu şeyi başkalarına hakaret etmeden yapamıyo atgeçmezli yi uzun zamandır takip ediyorum girdiği konuların en az %50 sinde kavga var |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: BAĞIRM
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395816]uzak edebiyatlara bakmaya gerek yok gardaşım neyzen oku neyzen
sen giderken ben geliyordum[/QUOTE] [B]ironi gülmece manasına gelir...insanlara hayvan demenin neresi komik..? ironi tersini söylerek alay etmek demektir..söyler misin "hayvan muamelesi yapılsın" neyin tersi?[/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: -
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395828]toplumsal baskının tersi
lakin seviyen yetmiyor bu konulara sanırım uygun ücrete özel ders veririm sana :)[/QUOTE] [B] edebiyatta kendi kafana göre kelimelere anlam yükleyemezsin..bu toplumsal baskıyı senden başka anlayan yok gördüğün gibi çünkü kafana göre uydurmuşsun..dışarı çık bir milyon insana sor:" hayvan muamelesi yapılsın" ın tersi nedir diye,bir kişi bile onun tersinin "toplumsal baskı olduğunu" söylesin ben bu siteyi terkederim. ders vermene gerek yok..ben zaten bir öğretmenim,3 dili bilirim bunlardan birini ana dilim gibi konuşurum,ingiliz edebiyatından kırgız edebiyatına,ispanyol edebiyatından azeri edebiyatına,rus edebiyatından türk edebiyatına pek çok eser okudum..alimlik için yüzde biri bile değil ama sanırım bazı cümleleri kurmam için kafi.[/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->:
[QUOTE=yigiter187;395834][B]
edebiyatta kendi kafana göre kelimelere anlam yükleyemezsin..bu toplumsal baskıyı senden başka anlayan yok gördüğün gibi çünkü kafana göre uydurmuşsun..dışarı çık bir milyon insana sor:" hayvan muamelesi yapılsın" ın tersi nedir diye,bir kişi bile onun tersinin "toplumsal baskı olduğunu" söylesin ben bu siteyi terkederim. ders vermene gerek yok..ben zaten bir öğretmenim,3 dili bilirim bunlardan birini ana dilim gibi konuşurum,ingiliz edebiyatından kırgız edebiyatına,ispanyol edebiyatından azeri edebiyatına,rus edebiyatından türk edebiyatına pek çok eser okudum..alimlik için yüzde biri bile değil ama sanırım bazı cümleleri kurmam için kafi.[/B][/QUOTE] kardeş sen atgeçmezliden daha mı iyi biliyon he:) bu alemde edebiyatı atgeçmezli yazar isterse geri siler ona herşey serbest |
bağırmayan taraftar gelmesin ama bağırırken küfür yok arkadaşlar
|
Burası birazdan karışacak biz yavaş yavaş sıvışalım:)
|
[QUOTE=idhem;395848]Burası birazdan karışacak biz yavaş yavaş sıvışalım:)[/QUOTE]
ya idhem sende ortalığı karıştırıyon ondan sonra bi bakıyom idhem yok aaaa sıvışmış:):):) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:02. |