SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   İSTDER TEKRAR YOLLARDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20347)

SivasLady 24.08.2008 23:11

--->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[B]her zaman elimizden geldigi kadar
takimimizin yaninda olup desteklememiz lazim
taraftarlik fedakarliktir
SivasSporumuzun gercek taraftara ihtiyaci var
ISTDernegini bu güzel organizesi icin tbr ederim
insallah katilim cok olur[/B]

omercoskun 25.08.2008 00:39

--->: -->: --->: İSTDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=ademgoze;402988]beraber izlersek sen le maçı olur[/QUOTE]

fotoğraf makinanı getirmezsen neden olmasın !!!:D:D:D

albina58 25.08.2008 01:32

[B][I][COLOR="Red"]İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği[/COLOR][/I][/B],
Yeni sezona girerken,geçen senelerde olduğu gibi,bir ofisi-bir sabit telefonu- olmaksızın yine yollara düşüyor.Komite başkanımız [COLOR="Red"]RECEP YÜKSEL [/COLOR]abimizin öncülüğünde,bu yollara çıkarken ne paramız nede aracımız var.[B][U]Sadece ve sadece,bu organizelerde,içinde SİVAS ve SİVASSPOR aşkı olan hemşerilerimiz var.[/U][/B] İşte bu hemşerilerimizdir ki,lafta değil,gerçekte [COLOR="Red"]SİVASLIYIm ve SİVASSPORLUYUM [/COLOR]diyenlerdir.
Klavyenin arkasında dağları devirmekle bu iş olmuyor veyada bulunmaz bursa kumaşı pazarlar gibi parlak fikirleri sanki yapmış gibi ahkam kesmeklede olmuyor.
Yarın(Maç sonrası) burda yazacaklar ve bir yerleri ile gülecek olanlar,bilinizki oraya giden arkadaşlar en cesur olanlardır.
Ne olursunuz,madem gitmiyorsunuz,gölge etmeyiniz.

Sayın [COLOR="Red"]RECEP YÜKSEL[/COLOR] öncülügündeki,[COLOR="Red"]İSDER[/COLOR]'e hayırlı yolculuklar diler,mutlu haberler ile dönmelerini temenni ederim.

MURAT SARI 25.08.2008 08:21

--->: İSDER TEKRAR YOLLARDA

[QUOTE=EyüphanAydın;401935][B]Şu anda okulların açılmasına az kaldı,tabikide bu bir sorun olamaz olmamalıda.

Yaklaşık 12-13 Gün var.Şimdiden paramı biriktirmeye başladım.Eğer param yeterse tabikide Saygıdeğer abilerim ile stadda yer almaktan şeref duyarım.Sonuçta öğrenciyiz gelirimiz hiç bir yerden bulunmamaktadır.

O Zamana kadar Allah Büyüktür diyelim gitsin.[/B][/QUOTE]

EYÜPHAN YEGENİM BIRAK PARA FALAN BİRİKTİRMEYİ BABANA SÖYLE VERSİN BU SEFER KESİN GELECEKSİN BABAN VERMEZSE BEN VERECEM AMA MUTLAKA GELECEKSİN BURADAN YAZI YAZMAKLA SİVASSPORLU OLUNMAZ UNUTMA DESTEK TRÜBÜNDE OLUR BABANA SÖYLE CANIMI SIKMASIN

SAYGILARIMLA MURAT SARI

MURAT SARI 25.08.2008 08:39

ÖNCELİKLE YENİ SEZONUN TÜRK FUTBOLUNA VE SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.
SEVGİLİ RECEP YÜKSEL ABİME SAYGILARIMI SUNARIM İNŞALLAH BU SENE GEÇEN SEZONLARDAN DAHA ÇOK KATILIM OLUR BURADA GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARI .TAKIMI YANLIZ BIRAKMAMAKLA OLUR MADDİ DURUMU İYİ OLAN ARKADAŞLAR ARAMAZIDA GÖRMEKTEN MEMMUNİYET DUYARIZ.

RECEP ABİ BENİDE YAZ DEMEME GEREK YOK SANIRIM BEN SİVASSPOR SEVDALISI OLMUŞUM ZATEN İNSAN SEVGİLİSİNDEN AYRILIRMI HİÇ

SAYGILARIMLA MURAT SARI

EyüphanAydın 25.08.2008 09:31

[B][QUOTE=sarilartekstil;403249]EYÜPHAN YEGENİM BIRAK PARA FALAN BİRİKTİRMEYİ BABANA SÖYLE VERSİN BU SEFER KESİN GELECEKSİN BABAN VERMEZSE BEN VERECEM AMA MUTLAKA GELECEKSİN BURADAN YAZI YAZMAKLA SİVASSPORLU OLUNMAZ UNUTMA DESTEK TRÜBÜNDE OLUR BABANA SÖYLE CANIMI SIKMASIN

SAYGILARIMLA MURAT SARI[/QUOTE]

Murat dayı,para sorun değil ben Babam'dan istersem verirde ben kendi harçlıklarımla biriktirmek istiyorum.

Hayatın şartlarını,ne kadar zor olduğunu şimdiden anlamak istiyorum.

Teşekkür ederim teklifiniz için,Hele o gün bir gelsin herşeye bakıcağız.

Tekrar tekrar teşekkürler[/B]

MustafaParlak 25.08.2008 10:26

[QUOTE=EyüphanAydın;403264][B]

Murat dayı,para sorun değil ben Babam'dan istersem verirde ben kendi harçlıklarımla biriktirmek istiyorum.

Hayatın şartlarını,ne kadar zor olduğunu şimdiden anlamak istiyorum.

Teşekkür ederim teklifiniz için,Hele o gün bir gelsin herşeye bakıcağız.

Tekrar tekrar teşekkürler[/B][/QUOTE]

Bu sefer gelmesinde göriyim Murat Abi..:Dbeni yalnız bırakamaz geliyor oda:D

RECEP_YÜKSEL 25.08.2008 14:02

[COLOR="Red"][B]Maça gelecek olanların listesi[/B][/COLOR]

1= Recep YÜKSEL
2= Emre YÜKSEL
3= Osman GÜNAY
4= Ömer COŞKUN
5= Murat SARILAR
6= Adem GÖZE
7= Hayri Mustafa POLAT
8= Ohan ÇALIŞKAN (PUAR)
9= Muhammed Ali SERHAT
10= Eyüphan AYDIN
11= Liseli Mustafa
12= sebahttin ABİ

[COLOR="Red"][B]Bu arada veli Bircan (zaralısansar) senide bekliyoruz Giresundan [/B][/COLOR]çık gel

facoz_zarali 25.08.2008 15:23

millet bu ne kadar az kişi bu kadar mı yürekli insan var istanbulda
hayri mustafa polat

velibircan 25.08.2008 16:37

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;403381][COLOR="Red"][B]Maça gelecek olanların listesi[/B][/COLOR]

1= Recep YÜKSEL
2= Emre YÜKSEL
3= Osman GÜNAY
4= Ömer COŞKUN
5= Murat SARILAR
6= Adem GÖZE
7= Hayri Mustafa POLAT
8= Ohan ÇALIŞKAN (PUAR)
9= Muhammed Ali SERHAT
10= Eyüphan AYDIN
11= Liseli Mustafa
12= sebahttin ABİ

[COLOR="Red"][B]Bu arada veli Bircan (zaralısansar) senide bekliyoruz Giresundan [/B][/COLOR]çık gel[/QUOTE]

[B]BENDE GELİYORUM ABİ...BENİDE YAZIN.SEN İSTERSİNDE GELMEZMİYİZ :)

CUMA GÜNÜNE KADAR KAÇ ARKADAŞ GELCEĞİMİZ BELLİ OLUR ONA GÖRE İSMİMİ YAZDIRIRIM...

AMA BEN ORDAYIM İNŞALLAH[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:04.