![]() |
--->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumla
[COLOR="Red"]zor maç olacak inşallah yeneriz bu maça bende gideceğim arkadaşlar imkanı olan herkes gelsin.DEMİRYURT58[/COLOR]
|
kaldığımız yerden devam 2-1 sivassporumuz alır maçı
|
inanın bana okadar çok istiyorum ki bu maça gitmeyi ama saat uygun değil:-((( maum askerlik zaman biraz uygun olsa kaçardık ama çok gheç. yüreğim stada olucak.
inşALLAH kazanacağız ama takımın transfere ihtiyacı var sol kanat ve ön liberoya ihtiyaç var ibrahim ve onur bu takımı taşıyamaz, sezer ve muhammed olmazsa takım yürümez.. umarım kazanırız mazor maç olucak... ayrıca olivera ya oynasın yada gitsin hala bir etkiin göremedik... gölcük donanmadan selamlar, şafak 22 fenerbahçe maçında 4 eylülde yerimi alacağım inşALLAH... |
SİVASSPORA GÜVENİYORUM ALCAĞINA İNANIYORUM
|
Buyrun arkadaşLar bışımızın üstünde yeriniz var herkezi bekLeriz. Önemli olan dosluktur
|
-->: Kocaelispor/SİVASSPOR Maçı Tahmın Ve Yorumlar
Ben skor tahminini sivasspora verdim elim başkasını yazmaya gitmiyor. Ama kocaelispor gençlerbirliği ile ankarada berabere kaldı çok da iyi oynadı sivasspor ile maçı evinde kolay kolay maçı vereceğini sanmıyorum ama top yuvarlaktır inşallah sivasspordan yana olur yoksa kocaelispor bizden daha iyi oynadı bu hafta gençlerbirliğine karşı oynadığı gibi bizimlede oynarsa işimiz zor demektir.
|
Sivassporumuza çok güveniyorum
bence bu maçı alırız Sivaslıyım,Sivassporluyum |
kocaeli çok eski köklü bir takım.zor olacak ama deplasmanda balili gerçeğini göz ardı etmeyelim.bu maçı zorda olsa alırız diyorum.
|
İçerde kolay kaybetmiyoruz,bunun en büyük etkeni boğucu taraftar desteği.zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum.iki takımada başarılar..
|
DEPLASMANDA ZOR Bİ MAÇ OLACAK AMA KOCAELİSPORA ORANLA DAHA İYİ TAKIMIZ İYİ KONSANTRE OLURSAK MUTLAKA KAZANIRIZ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00. |