![]() |
--->: Maçı değerlendirelim...
Faruk ve onur tuncer harikalar yarattı.Tabi bilica da süperdi bu maç.Maçın yıldızı PETKOVİÇ..Eksilerimiz;; Forvetteki Tum cok agır kalıyor.. ve sylla çok top kaybediyor..En göze çarpan Saidou ya çok tolerans tanınması ve..89. dakikada mehmet eren boyraz adlı Ks li futbolcunun sezere yaptığı hareket.. eksiklerimiz ortasahamız top YAPAMIYOR!
|
[QUOTE=sivaslı yıldız;403018]Bikaç soru da benden..:)
Maçtan fotoğraflar yok mu?.. İntertoto maçlarında ki kadar bayan taraftar gelmiş miydi?..[/QUOTE] Bayan taraftar çoktu.Sadece benim önümde 3 tane vardı (kapalı yanı a blokda) |
-->: Maçı değerlendirelim...
[QUOTE=SivasSpor.Com;402956][IMG]http://img115.imageshack.us/img115/7240/svskys08zt3.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'de Sivasspor ile Kayserispor arasında oynanan 0-0 eşitlikle sonuçlanan maçımızı değerlendirelim: Maçın yıldızı kimdi? Maçın en kötüsü kimdi? Maçda göze çarpanlar? Ne gibi eksiklerimiz var? .....[/QUOTE] Formaları beğenmedim yakışmamış |
-->: Maçı değerlendirelim...
[B]Bu sezonun ilk macı ufak tefek eksiklerimiz olabilir onun için yıldızı kimdi kötüsü kimdi bu ilk maclarda belli olmaz bence hepsi birer yıldız[/B]
|
-->: --->: Maçı değerlendirelim...
[QUOTE=sivaslı yıldız;403018]Bikaç soru da benden..:)
Maçtan fotoğraflar yok mu?.. İntertoto maçlarında ki kadar bayan taraftar gelmiş miydi?..[/QUOTE] [B]bu sorulara kendin cevap verebileceğin gün ne zaman ?:D[/B] |
Maçın yıldızı faruk ve onurdu.Bana göre Tum fena degildi.Balili neden yedek cıktı anlamadım.İkinci oyuncu degişikligimizde 3'lü forvrtr dönmemiz lazımdı.Ama ben Sivası begendim.İnşallah daha iyi olacak.
|
--->: -->: --->: Maçı değerlendirelim...
[QUOTE=yigiter187;403049][B]bu sorulara kendin cevap verebileceğin gün ne zaman ?:D[/B][/QUOTE]
Taş attın da kolun mu yoruldu?.. Yazsan nolur..:mad: İzin vermiyo işte ben napayım..:) |
dünkü maçta sivaslı futbolcular nasıl bir performans sergilediler bilmiyorum ama inter toto maçlarında oynayan ibrahim boş bir topçu sivas onunla eksik oynuyor sadece serbest atışlarda gördüm onu bile beceremiyor biz bülent hocaya güveniyoruz ve güvenmeyede devam edecegiz ancak bu yıl aldıgı bir iki futbolcu 3 ligde bile oynayamaz başta ibrahim dagşan olmak üzere? ama yinede hoca en iyisini bilir.
|
TUM İLE İBRAHİM SİNİR ETTİ .......
|
[B]macın yıldızı ; Abdurrahman Dereli
en kotuler ; Herve Germain Tum macta goze carpanlar ; iki tarafta çok güzel oynadı eksıgımız ; orta sahamız gecen senekıne oranla cok kotu[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:43. |