SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   ANKARAYA GİDİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21019)

davut174 01.10.2008 14:20

-->: ANKARAYA GİDİYORUZ

sampiyonuz issallah bu sene en buyuk sivas

ibrahimovic7 01.10.2008 14:30

--->: ANKARAYA GİDİYORUZ

Başkenti inletin sesinizi antalyadan duyak gardaşlarım..

erol_58 01.10.2008 14:45

istder yolunuz açık olsun büyüksünüz takımımızı en iyi şekilde destekleyeceğinize canı gönülden inanıyoruz.

burak_baykal 01.10.2008 14:59

SIRADAKİ GELSİN !!!!!!!!!!!!!!

[COLOR="Black"][B]HERKES BİLİYOR Kİ ANKARASPOR İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞIZ.YİĞİTLERİMİZİN GÖSTERDİĞİ PERFONMASI ANKARADA,DA GÖSTEREREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.BENDE ERKEN YOL ALARAK ANKARADA BULUNMAKTAYIM.GEÇEN SEZONDA ANKARAYA GELEREK DEPLASMAN MAÇININ RÖVANŞINI ALACAĞIZ.[/B][/COLOR]

myway 01.10.2008 15:43

[B]buyrun ankaraya istanbullu yiğidolar gelenlerle ankarada tanışma fırsatı da bulurum inşallah. hoşgeliyorsunuz güle güle gelin. :)[/B]

ozer10 01.10.2008 15:45

sivassporumuza başarılar dilerim

altuntas58 02.10.2008 13:13

[B]Arkadaşlar ankaraspo Sivasspor macına neden bu kadar ilgisiz kalıyorsunuz anlayamadım neden cifte bayram yapmak istemiyorsunuz Sivassporumuzu yanlız bırakmayalım ben Sivasa bayram için geldim ama burdan ankaraya mutlaka gideceğim bu mac kacarmı hiç herkesi bu maca bekliyorum sivassporumuza şimdiden başarılar dilerim[/B]

RECEP_YÜKSEL 02.10.2008 13:17

[COLOR="Red"][B]MAALESEF ARKADAŞLAR ANKARAYA GİDEMİYORUZ

ŞU SAATE KADAR KİMSEDEN SES ÇIKMADI

BU İŞLER SON GÜNDEN HALLEDİLMİYOR

ARAÇ AYARLA ONU AYARLA GELECEK KİŞİER

BU SAATE KADAR KİMSE YAZMADIĞINI GÖRE

GİDEMİYORUZ ÜZGÜNÜM [/B][/COLOR]

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;419246][COLOR="Red"][B]6. HAFTA OYNANACAK ANKARASPOR-SİVASSPOR MAÇI İÇİN[/B][/COLOR]

[B][COLOR="DarkGreen"]İSTANBULDAKİ YİĞİDOLAR İSTDER OLARAK ANKARA'YA GİDİYORUZ [/COLOR]

[COLOR="Navy"]HEP BERABER COŞKUYLA,ŞAMPİYONLUK İÇİN,ANKARA'YA AKIYORUZ [/COLOR]

[COLOR="Purple"]DAHA ÖNCE GİTTİĞİMİZ GİBİ YOLLARA ÇIKIYORUZ [/COLOR]

[COLOR="Red"]GELMEK İSTEYEN HERKEZ İLE BERABER BAŞKENTE GİDİYORUZ [/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"]GİDİŞ-GELİŞ,ŞU AN BELLİ DEĞİL. OTOBÜS İLE YOLCULUĞUMUZ OLACAK [/COLOR]

[COLOR="Red"]KALKIŞ YERİ AVRUPA YAKASI: MECİDYEKÖY KAT OTOPARK ÖNÜ [/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]ANADOLU YAKASI: TEPEÜSTÜ'NDEN ALINACAK (ÜMRANİYE) [/COLOR]

[COLOR="Red"] GELMİYECEK OLAN ARKADAŞLAR, BURAYA GELİYORUZ DİYE YAZMAYIN
GELECEKLER, SADECE GELECEK OLANLAR İSİM YAZSIN. [COLOR="DarkGreen"]

EVET KLAVYEDE TARAFTAR OLANLAR ARTIK SİZLERİDE TÜRBÜNDE GÖRELİM [/COLOR][/COLOR]

[COLOR="DarkGreen"]İRTİBAT İÇİN ::

0532 473 07 65

0555 516 05 32[/COLOR][/B][/QUOTE]

burak_baykal 02.10.2008 13:35

-->: ANKARA YOLCULARI NEREDE ??????????????

[QUOTE=altuntas58;421554][B]Arkadaşlar ankaraspo Sivasspor macına neden bu kadar ilgisiz kalıyorsunuz anlayamadım neden cifte bayram yapmak istemiyorsunuz Sivassporumuzu yanlız bırakmayalım ben Sivasa bayram için geldim ama burdan ankaraya mutlaka gideceğim bu mac kacarmı hiç herkesi bu maca bekliyorum sivassporumuza şimdiden başarılar dilerim[/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]

LÜTFEN İLGİSİZ KALMAYALIM.MADEM SİVASSPOR İÇİN O KADAR ESKİŞEHİR,BURSA,KOCAELİ GİBİ İLLERE SİVASSPORU DESTEKLEMEYE GİDİLDİYSE NEDEN ŞİMDİ NEDEN BU KADAR ISRARSIZ DAVRANILIYOR.SİVASSPOR İÇİN ANKARADA BULUŞALIM..[/B][/COLOR]

EyüphanAydın 02.10.2008 13:41

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;421561][COLOR="Red"][B]MAALESEF ARKADAŞLAR ANKARAYA GİDEMİYORUZ

ŞU SAATE KADAR KİMSEDEN SES ÇIKMADI

BU İŞLER SON GÜNDEN HALLEDİLMİYOR

ARAÇ AYARLA ONU AYARLA GELECEK KİŞİER

BU SAATE KADAR KİMSE YAZMADIĞINI GÖRE

GİDEMİYORUZ ÜZGÜNÜM [/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]Ah be Recep Abim.Senin yaptığını bir Sivasspor taraftarı olarak kimse yapmaz be abi.

Her zaman yanındasın,her zaman destekdesin zannedersem senin hayatın ile ilgili bi ' ROMAN ' yazsak Roman romanlıktan çıkar ' DESTAN ' olur be abi.

Seninki karşılıksız sevmek gibi bişey.Seninki uğrunda ölmek gibi bişey.Abi senin hakkın ' ANA EMEĞİ ' gibi ödenmez.

Bir deplasmana elbette gitmek isteriz,malum ' KLAVYECİLER' iş başında ![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:57.