SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   sivas-fb (foto) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21028)

Yiğiter 27.09.2008 14:23

-->: sivas-fb (foto)

[B]o heyecandan bu kadar resim ve netlik çok bile:)..asılolan o atmpsferi gösterebilmek..[/B]

yener_sahin 27.09.2008 14:25

--->: -->: sivas-fb (foto)

[QUOTE=Yiğiter;419597][B]o heyecandan bu kadar resim ve netlik çok bile:)..asılolan o atmpsferi gösterebilmek..[/B][/QUOTE]

evet o anı yaşamak ayrı bir güzel.ben maçı bursa fb ler derneğinde izledim ve fb li taraftarlar sezerin golünü ayakta alkışlayıp çıktılar.

MURAT SARI 27.09.2008 14:49

--->: sivas-fb (foto)

DÜN MUBAREK BİRGÜNDÜ KADİR GECESİYDİ EVİMDE LİG TV OLMASINA RAGMEN MAÇIN SADECE 10 DK SINI İZLEDİM DİNİ VECİBELERİMİ YERİNE GETİRMEK İÇİN CAAMİYE GİTTİM AMA İNANIN NE YALAN SÖYLEYEYİM NAMAZDA İÇİM İÇİMİ YİYORDU NAMAZ SONUNDA ELLERİMİ MEVLAMA AÇIP ŞÖYLE DEDİM ALLAHIM BEN SENİN RIZANI KAZANMAK İÇİN ÇOK SEVDİGİM SİVASSPORUMU BIRAKIP SANA GELDİM SENDE NE OLUR BENİM DUALARIMI KABUL ET YARABBİM ŞU FENERİ YENMEMİZİ BANA NASİP ET DEDİM.
VE NAMAZ SONUNDA EVE GELDİGİMDE SAAT 22 05 OLMUŞTU BEN ALLAHA OLAN BORCUMU ÖDEMENİN MUTLULUGU İÇERİSİNDEYKEN KÜÇÜK YİGİDOM YAVUZ SELİM SARI OGLUM KAPIDAN İÇERİ GİRER GİRMEZ BANA MUTLU HABERİ VERDİ BABA YENDİK BABA YENDİK DİYİNCE SANKİ DÜNYALAR BENİM OLMUŞTU ALLAHIM DUALARIMI KABUL ETTİGİN İÇİN SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN SİVASSPORLU FUTBOLCU KARDEŞLERİM BİZLERE BU GÜZEL MUBAREK BİR GÜNDE BİZE BU MUTLULUGU YAŞATTIGINIZ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN YARABİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN

CENABİ ALLAH BİZLERE DAHA NİCE MUTLULUKLAR YAŞATMASI DİLEGİ İLE

SAYGILARIMLA SARILAR TEKSTİL MURAT SARI

hayaletmk 27.09.2008 17:22

arkadaşlar sivasspor bir kere daha 5. büyük olduğunu kanıtladı. takımımızla gurur duymalıyız çünki andolunun şu anki yanan ateşi sivasspor.

bahadır 58 27.09.2008 17:35

maça gitmiş gibi olduk.eline ve emeğine sağlık.teşekkürler

ssk58 27.09.2008 17:49

süper darısı diger derbilere innşallah korsunlar bizden

ademgoze 27.09.2008 17:52

-->: --->: sivas-fb (foto)

[QUOTE=sarilartekstil;419629]DÜN MUBAREK BİRGÜNDÜ KADİR GECESİYDİ EVİMDE LİG TV OLMASINA RAGMEN MAÇIN SADECE 10 DK SINI İZLEDİM DİNİ VECİBELERİMİ YERİNE GETİRMEK İÇİN CAAMİYE GİTTİM AMA İNANIN NE YALAN SÖYLEYEYİM NAMAZDA İÇİM İÇİMİ YİYORDU NAMAZ SONUNDA ELLERİMİ MEVLAMA AÇIP ŞÖYLE DEDİM ALLAHIM BEN SENİN RIZANI KAZANMAK İÇİN ÇOK SEVDİGİM SİVASSPORUMU BIRAKIP SANA GELDİM SENDE NE OLUR BENİM DUALARIMI KABUL ET YARABBİM ŞU FENERİ YENMEMİZİ BANA NASİP ET DEDİM.
VE NAMAZ SONUNDA EVE GELDİGİMDE SAAT 22 05 OLMUŞTU BEN ALLAHA OLAN BORCUMU ÖDEMENİN MUTLULUGU İÇERİSİNDEYKEN KÜÇÜK YİGİDOM YAVUZ SELİM SARI OGLUM KAPIDAN İÇERİ GİRER GİRMEZ BANA MUTLU HABERİ VERDİ BABA YENDİK BABA YENDİK DİYİNCE SANKİ DÜNYALAR BENİM OLMUŞTU ALLAHIM DUALARIMI KABUL ETTİGİN İÇİN SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN SİVASSPORLU FUTBOLCU KARDEŞLERİM BİZLERE BU GÜZEL MUBAREK BİR GÜNDE BİZE BU MUTLULUGU YAŞATTIGINIZ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN YARABİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN

CENABİ ALLAH BİZLERE DAHA NİCE MUTLULUKLAR YAŞATMASI DİLEGİ İLE

SAYGILARIMLA SARILAR TEKSTİL MURAT SARI[/QUOTE]

abi duaların için sagol bende kararsız kaldım çok düşündüm ama gidemedim gidenlerde zaten bizim için du etmişler ;)

ozer10 27.09.2008 18:01

helal olsun sana helal olsun

çok güzel fotoğraflar ve aralarda yazdıkların mükemmel olmuş devamını beklerim başarılarınızı

sivasspor a kim karşı durabilir söyleyin de gülelim bakalım

uhud85 27.09.2008 18:06

emeğine sağlık..çok güzel hazırlamışsın..devamı gelir inşALLAH...

YuNuSPaSa58 27.09.2008 19:37

daha fotoğraf yokmu yaa:D:D:D Hepsi ßu kadarmı...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:27.