SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu Nasıl Sivaslılık ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21084)

cemelli58fr 01.10.2008 16:58

--->: Bu Nasıl Sivaslılık ?

kardes bence actigin konu cok sacma cunku futbol dostluk adamlar kotu birsey yazsalar kotu diyorsunuz iyi birsey yazsalarda kotu diyorsunuz futbol kardesliktir bence ....

SEMİH-58 01.10.2008 18:38

[B]Beş parmagın beşide bir olmazki olacaktır adamların kendi düşüncesi daha farklı tabi insanın zoruna gidiyor ama elden ne gelir zorla sivassporlu mu yapacaz onları zaten onlardan bize hiç hayır gelmezki...[/B]

yigido_ilhan58 01.10.2008 18:42

ne pankartı açarlarsa açsınlar agızlarını payını aldılar ölümüne sivasspor

rsimsek 01.10.2008 19:15

umarım birgün asıllarına döner sivaslı olduklarını ve sivassporun şampıyonluğa oynaığını hatırlarlar

samandıradan yiğido

metincetin58 01.10.2008 19:25

[B]bende o kadarda önermli deil herkesin kendi tercihidir[/B]

FALÇATA 58 01.10.2008 19:37

onlar kendini sivaslı zanneden kişiler ama inşallah sivas şampion olursa o kişiler kesin gurulanarak biz sivaslıyız sivassporluyuz gardaş diyeceklerin den EMİNİM boşa biz sivaslıyız demesinler BİZE GERÇEK TARAFTAR lazım........

Databese Eror 01.10.2008 19:58

[B]Haberi yorumları okudum bence çok saçma tamam sizlerin düşüncelerinize saygı duyuyorum ama ben katılmıyorum hiç şunu da belirtim ben bir febeli değilim Allah korusun. Herkez istediği takımı tutarda destekler de kim ne. Adamlar Sivaslı diye Sivasspor'u destekleyecek diye bir zorunlulukları yok özgür bir ülkedeyiz ister sivas'ı ister febe'yi ister gs'yi ister beşiktaş'ı ister trabzonspor'u tutar onun özgür iradesinde olan birşey kimse de onu bu davranışından dolayı bence eleştiremez. bu işin istanbul yalakalığı ile bi alasaı yok o takımlar türkiyeye maal olmuş takımlar değil sivas'a dünyanın ter yerinde taraftarı olan takımlar hr yerde seyircileri var sivas'a laf atmak yok, olay çıkarmak yok efendice takımları desteklediler evlerine gittiler önemli olan bu hatat daha önemli olan şu orda kaç febeli vardır 600 kişi desek onların içinde rahat 300'ünde orjinal febe ürünü vardı peki biizm trübünlere dönelim kaç kişiydik 14 bin kaç kişi de orjinal sivasspor ürünü vardı 100'ü geçmez hrkez de sahte yolda satılan ürün var bu mu bizlerin sivassporluluğu adamlar sürekli takımlarını desteklediler ya biz naptık ses yok ya statta zaten kötü bir taraftarımız var bu maç daha beterdik adamlar ayağa bile kalmıyor bırak tezahüratı destek kocaman bir 0 bu mu bizlerin sivassporluluğu sms kampanyasıana 5-6 kişi mesaj çekmilş hani 8 milyon taraftarımız vardı bu mu sivassporluluk bence bunları tartışalım böyle saçma konularla bir yere gidemeyiz sahte ürünlerle esnafı değil sivassporu zengin edememizi tartışalım

geçen inönünün ordan geçiyorum 3 beşiktaşlı sahte forma satan adamın üstüne yürüyor nasıl bizim takımın adını kullanarak sahte ürününden para kazanırsın diye adamın ürünlerini toplattı bunu gözümle gördüm adamlardaki takınına bağlılığına bak biz de de git yimpaşın altına, kunduracılar çarşısı, köşk otel altı sahte forma kaynıyor millette harıl harıl alıyor bunu konuşalım da taraftar bilinçlensince yok bu nasıl sivaslılıkla bir yere varamayız her seferine hocamız şikayetleniyor orjinal ürün almak yok, destek çok az diyor bunları konuşalım ya bizene sivaslı imi desteklemiş ya[/B]

єѕяα 01.10.2008 21:56

[B][I]Sivaslıyız , Sivassporluyuz :)[/I][/B]

karyola 01.10.2008 21:57

satmadık satılmadık işbirlikçi olmadık.

1967_DERNEK_MUSTAFA 01.10.2008 22:36

[COLOR="Blue"][B]yazacak öyle şeyler varda hep sineye çekiyorum çekmeyede devam edeceğim ne diyeyim BULGURAMI YANAYIM UNAMI YANAYIM[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:52.