![]() |
--->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
ben ankaradyım ama tüm arkadaşların bayramını kutlarım
|
[COLOR="DarkGreen"][B]Güzel Buluşma olur inşallah hayırlı bayramlar[/B][/COLOR]
|
-->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[B]Bu güzel buluşmada bende olacağım için kendimi çok şanslı sayıyorum allahtan bir mani olmazsa inşllah bende geleceğim [/B]
|
[B]Bayramlaşma, tanışma buluşmamıza imkanı ve zamanı olan herkesin katılmasında fayda var. Yüzyüze konuşmak muhabbet etmek ayrı bir güzel oluyor...[/B]
|
ALLAHIN İZNİ İLE ORDAYIZ FALÇATA 58 VE BEN
|
[B]Tekrar tekrar Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.Keşke her gün bayram olsa,Sevildiğimizi anlayabilsek.
[/B] |
--->: -->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[QUOTE=altuntas58;421551][B]Bu güzel buluşmada bende olacağım için kendimi çok şanslı sayıyorum allahtan bir mani olmazsa inşllah bende geleceğim [/B][/QUOTE]
[B]Evet müstesna bir günde buluşmak, tanışmak ve bayramlaşmak ayrıcalıktır. Özel günde güzel insanların biraraya gelmeleri elbette unutulamaz. İnşaallah hayırlı ve bol muhabbetli geçecektir. Görüşmek üzere...[/B] |
Allah daima, nice Bayramlara, Kandillere, Ramazanlara ve daha iyi günlere nasip eylesin.
|
HERZAMANKİ GİBİ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON OLDU SICAK SOHBET GÜZEL KONUŞMALAR TANIŞMALAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ KATILAN TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER
|
ya yurt dışındaydım katılamadım çok üzgünüm herkesin bayramı mubarek olsun büyüklerimin ellerini öperim
sivassporumuza ankarada başarılar dilerim |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:12. |