![]() |
--->: Maçı Değerlendirelim
sonun da maçı yendık ya ona sukurler olsun
|
Maçın yıldızı kimdi ?
mehmet yıldız ve son macların formda ısmı bılıca ama mehmet her zaman dedıgım gıbi cok degısti...her topa pas istemesi ve alamayınca kaptan olması dılegıyle arkadaslarına yogun tepkı gostermesı olmadı.... bilica da bence bu sezonkı en ıyı transferımız dıyebılıriz gercekden varlıgı cok sey katıyor takıma inşallah uzun süre bızde kalır Maçın en kötüsü kimdi ? maalesef hayro bu sezonkı en kotu macını sergiledi bir türlü toparlanamadı bulent hocanın da faruk degısıklıgını erkenden yapsa soldan gelen tehlıkelerı engelleyebılırdi.. Maçta göze çarpanlar ? --maratona dagıtalan 1.000 (tahmınen) cıvarındakı formanın sadece % 10 luk kısmının taraftarlar tarafından gıyılmesı (buyuk olasılık lada onların koltuklara minder olarak kullanılmiştir.) -- sedatın uuzn zamandır forma gıymemesıne ragmen oyunda agırlıgını hissetirmesi --balili nin son vuruslardakı vasat futbolu -- akının skor 3 0 ken bıle topu oyuna cok gec sokmasi da bence garip gelenlerden :=) Ne gibi eksiklerimiz var ? oyunun son bolumlerınde skorun da verdıgı rehavetın takıma olumsuz etkı yapması... vede en buyuk eksıklık bu takıma yakısmayan taraftar pardon seyirciler Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? favorı olarak cıkdıgımız macda baskılı bır oyun oynadık ılk yarıda akına top dahı gelmedı bu bizim icin cok buyuk bir etki...inşallah bunu lıgın ılerleyen bolumlerınde de devam ettırıriz. Taraftar nasıldı ? ............ |
-->: Maçı Değerlendirelim
Bugün Taraftar biraz azdi. Macin Yildizi 3 golüyle Mehmet Yildizdi.
Göze carpan ise Abdurahmanin vurusuydu, dönerek direke carpan. Maci rahat aldik, hak ettik. Insallah devami gelir. |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
maÇÇ güseLdii maÇın YILdısı Benje BaLiLiYdii meHmeTe yaPtıgıı aSiStt we oynadıgı fuTBOLuyla gol aTamaMasına RAgmenn baLiLiYdiiii xD maÇınn en kötüsüü % 100 HayRettin di :((( ama olurrr hEbb iyi OynucaqLAr diE biŞEr yoq haYRettiNimisDe iyi oyuNcuu buguN foRmunda diiLDi Azz okadar ;D MeHMet iMiss YILdıZLını göSDeRdi yiNe bu maÇdada =)
WuRr WuRR inLEsiinn FAtiHH TeRimmmm dinLEsinnnnnn xD |
MAÇIN YILDIZI MEHMET YILDIZ VE TUM.BUGÜN SİVASSPORUN EN İYİLERİNDEN BİRİ TUM DİYEBİLİRİZ.MEHMET YILDIZIN PENALTILARI GOLE ÇEVİRMESİNDE TUM UN KATKISI ÇOK BÜYÜK.GOLLERİ ATTIGINDAN DOLAYI MEHMET YILDIZ ÖN PLANA ÇIKABİLİR AMA BU POZİSYONLARIN HAZIRLANMALIRINDA DİGER FUTBOLCULARINDA KATKILARI ÇOK BÜYÜK....FUTBOL BİR TAKIM OYUNU OLDUGU UNUTULMAMALI.BÜTÜN SİVASSPORLU FUTBOLCULARI TEBRİK EDİYORUM GÜZEL BİR MAÇ SEYRETİRDİLER.....
|
-->: Maçı Değerlendirelim
iyi maç oldu.m.yıldız,tum.bilica ve sezer çok iyiydi.geride kalanlar balili ve hayrettin hariç vasatın üstünde iyiydiler.sistemimiz oturdu.bence sorun yok.Devam ...
|
[B]Maçın yıldızı kimdi Mehmet Yildiz tartismasiz macin yildiziydi attigi gollerle adeta Milli takim antrenorune gozlerini iyi ac ben geliyorum mesaji verdi....
Maçın en kötüsü kimdi Macin kotusu cok kotu form dusuklugu yasayan ibrahim Dagasan`di... Maçta göze çarpanlar Tumu`un her ne4 kadar forvet oyuncusu olsa ise o mukkemmel defansa yardim etmesi kosmasi cok guzeldi... Ne gibi eksiklerimiz var Gol vuruslarini daha iyi yapmaliyiz bu kadar gol kacirmamaliyiz Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Her gecen gun daha iyiye gidiyoruz... Taraftar nasıldı Stad doluydu fakat guzeldi genede... Abdurrah`manin sutu ise mukemmeldi ah birde gol olsa idi...[/B] |
ibrahim düzelecektir... musa eskisi gibi katkı sağlayacaktır.. balili daha isabetli vuruslar yapabilecektir... bu bir takım oyunu... birinin eksiğini diğeri çok iyi kapatabiliyor...
bu nedenle hepsinin alınlarından öpüyorum... tebrikler. sivas yenilgisinin ardından giden kaçınçı antrenör bunu bilen var mı :PPP |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
takım olarak iyiydik ama hat -trick yaparak öne çıkan isim mehmet yıldız oldu.takım arkadaşlarına biraz daha hoşgörülü olursa ondan iyisi yok. Maçın en kötüsü kimdi ? malesef diyorum hayrettindi.toparlanması şart. Maçta göze çarpanlar ? mehmetin hat-tricki sonunda bütün stadın terime isyanı. Ne gibi eksiklerimiz var ? sol kanattan çok fazla aksaklık veriyoruz.ve son vuruşlardaki becereiksizliğimiz mi diyim şanssızlığımızmı diyim artık adını siz ne koyarsanız. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? bu galibiyet haftaya alacağımız antalyaspor galibiyeti ile daha fazla öneme kavuşacaktır.tesadüf diyenler sezon sonunu beklesin. Taraftar nasıldı ? taraftar mı vardı ?[/B] |
taraftar konusunda haklısınız...
geçen sene olimpiyatı dolduran sivaslının 4 te 3 ü trabzonlu cumartesi oynanan maçta nasıl bir ambiyans yakalamıslardı hep birlikte gördük... sivas taraftarı sahaya çekirdek yemeye geliyor... var sayıyor ki... tenis maçı seyrediyorum... yani es - es taraftarı, bursa taraftarı, ankaragücü örnek alınmalılar... çirkefleşmeden elbette, sivasa ve sivaslıya yakışır tarzda , oyuna etki etmeliler... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28. |