![]() |
--->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
[QUOTE=balici;171502]tatanga ankaraya beklerız sizleri..deplasman kovalayın güzeldir...ankaragücü deplasmanı daha bi güzeldir.siz değerlerı kardeşlerımızı her zaman beklerız ..[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]yalçın sen gelmedin sivasa biz ankara geliriz artık:)[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
Fb maçından Sonra bu takım iş yapar diyolardıı amaa.Gelmedi dewamıı.İnş.toparlanırsınızz ne diem.
|
kardeş hoş geldin.
bize dost diyen herkes bizim dostumuzdur... pazara kadar değil mezara kadar.... sakaryasporu her zaman destekledim her zaman da destekleyeceğimize emin ol. sakaryaspor suz bir süper lig in tadı çıkmıyor.... herkes biliyorki usta ayaklar her zaman sakarya spor dan çıkmıştır... daha nice usta ayaklar çıkarmanız dileğiyle.... |
Tüm Sivaslılara Selamlar.İstanbullu Sivassporlularla tanışmal isterdim.
Biz Bu Şehri Gurbetten Sevdik.. |
-->: SaKaRYaSPoR (TATANGALAR)dan SiVaS'a slm
şenol kardeşim öncelikle sitemizi ziyaret etigin için sagol şenol kardeş sakarya spora sempatim vardır sivastan sonra sakarya gelir inş 1 .ligde başarılı olursunuz
|
tatanya kardeş inanki sakaryaspora anlayamadıgım çok müthiş bir sevgi var içimde zataen sivasa gelirken geçirmiş oldugunuz kazada ünüversitede nöbetçiidim inanınki çok üzülmüştüm ben ise ogün sabaha kadar yaralı futbolculara gücümün üzerinde canla başla tedavilerini yaparak üzüntümü biraz olsun gidermeye çalıştım takdir böyleymiş ve ogünden sonra sakaryalılarda benim için bir can bir kardeş oldular 1. ligde sonsuz başarılar diliyorum yigidolarla sonsuza dek kardeş kalmak dilegiyle allaha emanetolun
|
[QUOTE=ydurdag;184158]tatanya kardeş inanki sakaryaspora anlayamadıgım çok müthiş bir sevgi var içimde zataen sivasa gelirken geçirmiş oldugunuz kazada ünüversitede nöbetçiidim inanınki çok üzülmüştüm ben ise ogün sabaha kadar yaralı futbolculara gücümün üzerinde canla başla tedavilerini yaparak üzüntümü biraz olsun gidermeye çalıştım takdir böyleymiş ve ogünden sonra sakaryalılarda benim için bir can bir kardeş oldular 1. ligde sonsuz başarılar diliyorum yigidolarla sonsuza dek kardeş kalmak dilegiyle allaha emanetolun[/QUOTE]
Allah senden razı olsun.Acılarımızı paylaştınız.Sivasın varlığı hep bizimle oldu.Hepinize sonsuz teşekkürler.Takımımızın şuan içinde bulunduğu kötü durum bizleri yıldırmadı,yıldıramaz. Depremler,Kazalar Yıkamadı Bizleri Yeşilin,Siyahın İsyanıdır Bu... |
Sayin sakaryali senol kardes hos geldiniz seref verdiniz sizi aramizda görmekten kivanc duyuyoruz,Sevgi saygi dileklerimizi arz ederiz .Ayrica kardes Sakaryaspora süperligde basarilar dileriz .Saygilarim ile...
|
tatanga :) msn de olsun sosyal olsun cok arkadas var
gecen senede kardeslerımızı desteklemeye ankara play off maclarına gitmiştik Yılmaz abi tam bi trıbun lideri tatangalara gelince de turkıyedeki sayılı büyük taraftarların başlarında geliyor... |
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:02. |