![]() |
Cevap: ARALIK AYININ OYUNCUSU ANKETi
mehmet yıldız ve bilica arasında cekişme olur diye düşünüyorum
|
ben kesinlikle bilica diyorum...
|
[QUOTE=sensetik;451713]ben kesinlikle bilica diyorum...[/QUOTE]
Evet bencede ooo o eğer en son maçta olmasaydı herkesin bildiği gb Lider olamazdık ve bugünlere bu mutluluğa ulaşamazdık..! |
BILICA ABİ DAHA NE YAPSIN ADAM.
|
bence musa aydın.......................
|
[B]Bilica sadece Aralık ayının değil Süper Ligin en formda oyuncusu Allah nazardan saklasın..[/B]
|
[B]FABIO DA SILVA BILICA (DEFANS)[/B]
Son zamanlarda yapmış olduğu büyük çıkış ile herkez'in gözüne girmeyi bildi.Bana göre bu ayın oyuncusu ; [B]FABIO DA SILVA BILICA[/B] |
BENCE HER OYUNCULARIMIZIN HAKKI VAR.AMA İÇLERİNDEN ÖN PLANDAKİLER BILİCA VE HERVE TUM.
|
:D:D:DAnketimiz: ARALIK AYININ OYUNCUSU SIZCE KIM?
Anket 29.01.2009 Tarihinde Ve Saat 01:35 Kapanaçaktır MICHAEL PETKOVIC (KALECI) 9 2,54% FABIO DA SILVA BILICA (DEFANS) 136 38,31% SEDAT BAYRAK (DEFANS) 0 0% HAYRETTIN YERLIKAYA (DEFANS) 7 1,97% ABDURRAHMAN DERELI (DEFANS) 5 1,41% MAMADOU DIALLO (DEFANS) 1 0,28% MOHAMMED ALI KURTULUS (ORTA SAHA ) 10 2,82% IBRAHIM DAGASAN (ORTA SAHA ) 2 0,56% SEZER BADUR (ORTA SAHA ) 15 4,23% MUSA AYDIN (ORTA SAHA ) 57 16,06% KANFORY SYLLA (ORTA SAHA ) 0 0% ONUR TUNCER (ORTA SAHA ) 1 0,28% MEHMET YILDIZ (FORVET) 80 22,54% PINI BALILI (FORVET) 5 1,41% HERVE TUM(FORVET) 27 7,61% Katılımcı sayısı: 355. Siz Bu Ankette Oyunuzu Kullanmışsınız ;):D:):rolleyes::) |
[B]AralIk AyInda bence Herve Germain Tum bu Ödüllü Hak Etti.[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:13. |