![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
bülent hocamız tüm olasılıkları düşünmüştür. tum u boşa almadı bence. sonuçta mehmet gibi forvet hattına çekilirse başarılı olabilir.
arkadaşlar takımımıza para lazım değeri yüksek olan topçuları verip kaliteli ve ucuz topçulara yönelmeliyiz. örnek bilica gibi. |
artık bu olaya bir kesinlik kazandırmaları lazım...
taraftar gidecekmi gitmeyecekmi diyor 2 senedir... |
Hayır!.... Kesinlikle satılmasın.
|
mehmet satılsa kötü olur:)vallah billah
|
şeytan diyo bırak şu sivassporu tuma bu nasıl yonetım ya hem şampıyon luğa oynuyoruz diyorlar hemde mehmet yıldız gıbı sıvassporun belkemığıni satıyorlar şimdi bütün gazetelerde yazıyo mehmet galatasaraya yakın bilmem ne yapmayın ....!
|
[B][I]sivasspora 2 .yarı da böyle gitmesini diliyorum inş şampiyon olur ve artık herkesin sivasspordan bhsetmesini diliyorum en büyük sivasspor ve taraftarlar[/I][/B]
|
Bencede satilmasin, burda herzaman oynuyor. Ayrica Mehmet Yildizin deger bence Mehmet Topuzdan daha cok olmali.
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B][CENTER]ŞU ANDA SATILMASI TAKIMA FAYDA VERMEZ.EĞER ŞAMPİYON OLACAKSAK
TAKIMI BU ŞEKİLDE KORUMALI VE HATTA TAKVİYE YAPMALIYIZ.[/CENTER][/B][/COLOR][/FONT] |
M.YILDIZ SİVASSPORUN Bİ İDOLÜDÜR SATILMAMASI LAZIM BÖYLE Bİ OYUNCU ZOR BULUNUR
|
[B]Şampiyon olmak istiyorsak değil Mehmet Yıldız, hiçbir futbolcumuzu satmamamız gerekiyor![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:43. |