![]() |
Cevap: Savaşa Hayır!
dünya üzerinde hangi yahudi bireyi Gazzede olan bu soykirimi lanetledi.
kactanesi bunun soykirim oldugunu kabul etti. halk ölülere bakip, eglenip gülüyor. bunu hangi vicdan kabul edebilir. adamlarin tevratinda (degistirilmis halinde) yaziyor, kendinizden olmayanlari öldürmek, allaha kurbandir, onlarin kani size helaldir diye. yeryüzünde dikkat edilirse en cok peygamber yahudilere inmis, bunlarin biride ayni binide. Allahu teala hem gaffardir hem kahhar. bunlarida kahreder insallah. bizleride islah etsin, sonumuzu hayir eylesin. evet futbola siyaset karistirmayalim ama futboluda dinimizin önüne vicdanimizin önüne gecirmeyelim. oradaki bir masum caninin kurtulmasini sagliyacaksa küme düssün sivas, o kadar önemlimi. hangi sey bir cocuk hayatindan bir masum hayatindan önemli olabilir. orada ölen cocuklar bizim cocuklarimiz olsa yine arkandayiz balili dermiyiz. diyebilirmiyiz. yoksa her yahudiye kin baglarmiyiz ???? |
[COLOR="RoyalBlue"][B][FONT="Comic Sans MS"]Gönülden Kutluyorum Balili'yi..
Bizde Savaşıı İstemiyoruz....[/FONT][/B][/COLOR] |
Filistine icimiz kan agliyor. Yapilanlar bir insanlik ayibi. Bunun yaninda hep Yaser Afaratin su sozu gelir aklima "Ne zaman biz Osmanliyi arkadan vurduk, ondan sonra gelenlerde hep bize vurdu".
Spora politik sus vermek, dini karistikmak dogru degil. Bir Hacli zihniyetini ustuuzden atalim. Gordugum kadariyla yorumlar cok sag duyulu. Ben sivas spor taraftari ile gurur duyuyorum. Ne mutlu sizler gibi olan butun Turkiye halkina. Balili futbolculuyla cok buyuk alkis aliyor bizden; isini yapiyor futbolunu oynuyor. Birakalim oynasin bizim bu gunlere gelmemizde emegi tartisilmaz. Bununla beraber efendiliyle takdir kazandi sanki bizden biri. Ben dusunmuyorum Balili bugun futbolu biraksa yarinda biraksa ulkesine donse, beya yunanistanda oynasa Turkiye hakkinda veya Sivas hakkinda bir tek kelime kotu konusmaz. Bircok anadolu kentinde yasayan baska illerdeki insanlar irkci tabir ettikleri, ocu , yobaz gordukleri Sivas'dan butun insanliga olumlu mesajlar cikmasina, taraftarlarinin futbilcusuna sahip cikmasina sasirdi anlam veremedi. Birde su orum sayfalarinda yazan yorumlarin sag duyulugunu gorseler herhalde catlarlar. Tebrikler sivasspor taraftari yiyidolar. |
[B]Evet bu savaşı kimse istemiyor balilininde istememesi doğal umarım bu savaş yeşil sahalardan uzak durur.[/B]
|
Savaşın iyisi kötüsü olmaz, savaş ilkellikten başka birşey değildir. İnsanlık tarihi var oldu olalı, savaşlar ya din, yada ırk yüzünden çıkmıştır ve halada çıkmaya devam etmektedir.
İnsanlık bu durumu çözmeli, ve tüm dünya halkı evrensel barışı sağlamalıdır. Şu unutulmamalıki hepimiz aynı güneşi görüyor aynı gökyüzünü, aynı ayı, aynı yıldızları izliyor aynı nefesi soluyoruz. İnsanları dini ve ırkçılığa zorlamak yönlendirmek yerine, insanlık nasıl barış huzur ve hoşgörü içinde yaşar çabalar o yönde olmalı. . |
kahrolsun israil yasasın balili:D
|
SİTEDEKİ HABERİ TEKRAR NEDEN KOYUYORSUNUZ?ANLAMADIM:):)
|
insanlik disi vahsette son verilmesini ümit ediyorum
|
[B]Bu kadar güzel tepkide ancak bizim gibi yiğidolara yakışır KAHROLSUN İSRAİL YAŞASIN BALİLİ ![/B]
|
balili savaşa karşı olduğunu göstermiştir. inşallah ona karşı bir tepki gelmez başarımızı çekemeyenler var bahane arıyorlar zaten' balilide bunlara bahane olmaz inşallah o zaten türk olma yolunda onun bize bir yanlışı olmadı emeklerini unutamayız futbolla siyaseti karıştırmayalım baliliye sahip çıkalım.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:50. |