![]() |
Cevap: G.Saray maçı İstanbul'da oynansın mı?
sporculara sorulmalı bence nerde rahat edeceklerse orda oynanmalı.sahamız çok güzel temizlenecekse sivasta oynamakta fayda var. yok buzlu sahada biz malesef oynuyamıyoruz.yada antramanı takım stadda yaparsa bu olur.
|
BENCE MAÇIN SİVASTA OYNANMASI DAHA MANTIKLI ÇÜNKİ SİVASSPOR O HAVA ŞARTLARI ALTINDA MAÇLARINI VE İDMANLARINI YAPIYOR AMA gs SİVASTAKİ HAVA ŞARTINA ALIŞIK DEGİL BİZİM İÇİN BU AVANTAJ OLABİLİR O YÜZDEN İLK MAÇ SİVASTA OYNANSIN
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
ilk maç bizim sahamızda oynansın çünkü onlar bu saha ve zemin şartlarında oynuyamazlar neden çünkü onların çoğu oyuncusu teknik ve teknik adam buzlu sahada oynuyamaz:)
|
Her ne kadar ilk maç İstanbul da olsun dediysemde arkadaşların yazdıklarını okuyunca hak verdim. İlk maç Sivas ta olsun.
|
Bence Buna 2 Takimin Yonetimide Ortak Karar Vermeleri Lagzim..
Sonucta Futbolcularin Sagligi Önemli.. Ilk Mac Istanbul da Oynanirsa.. Bizim Icin Buyuk Avantaj Olur.. Son Maci Evimizde Oyniyacagiz.. Belkide Sampionluk Macimiz Olacak.. Neden Sivasda Sampion Olmiyalim ? Daha Guzel Coskulu Degilmi.. |
[B]galatasaray ve kayseri maçları hangi koşullar altında olursa olsun kazanmamız gereken,en azından yenilmememiz gereken maçlar,bu maçlarda alacağımız 6 puan bizi yarışta en iddaalı takım yapar.[/B]
|
istanbulda yaşamama rağmen sivastga oynanmasını stratejik olarak anlamlı buluyorum, yaz bahar olsaydı belki istanbul derdim ama bu mevsimde en iyisi sivas, hatta melekümde oynanmalı :)
|
Sivasspor İçin Ne Farkederki Her Maça Aynı Şekilde Hazırlanıyoruz SonucTa
Zaman MEkan Fark Etmez Yiğidolar Affetmez..... |
öyle sacmalikmi olur mac sivas da oynansin
|
fikret gdem yaratmak için kuru sıkı türü atmış.bende katılıyorum.basın temsilcisi olarak ne güzel görüntüler veriyor ne de güzel şeyler söylüyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:05. |