![]() |
Cevap: Kamanan Şaşırdı !
kendi taraftarımızla kendimizin bile dalga geçmesi ne acı bişey.gruplar hala birleşmemek için ellerinden geleni yapıyorlar....
|
takım ruhunun tam anlamıyla yaşandığı bir takıma uyum sağlamak zor değil...
|
sen yeterki futbolunu oyna sivasa gelipte başarısız olan oyuncu yok gibi burda takım ruhu var
|
aslında gruplar birleşsede bibe olmaz önce iyi bi amigo bulmak lazım iyi bi sözü geçen bi türbin lideri şart.. çok dikkatımı çekti bi kişi çıkıyor ortaya bagırtmak için taraftarı ama adama küfrü basıyorlar ve susturyorlar..:D yıllarca hodri meydan da çarşı(karsıyakanın) taraftarıyla omuz omuza maç izledim adamlardaki lider amigo her istedigini yaptıryor bi kişi bile itiraz edemiyor...
|
gruplar birleşmeli arkadaşlar.fair-play için bunu yapalım:)
|
helal olsun kamanana birde şu umutsuzca yazanları kınıyorum beyler umutsuz olmayın lider olan takım bizim takımımz rüya değil sahip çıkın takımınıza herşeyine
|
helal sana kamanan senle şampiyonluğa kosuyoruz..............
ilk adım şampiyonluk sonrakı hedef şampiyonlar ligi kupası |
[B]Bence onun şaşırdığı gösterilen ilgidir yoksa nerde dediği gibi taraftar...[/B]
|
gerçektende takımımızda çok büyük bir kardeşlik duygusu var bu bakımdan çok şanslıyız
|
Bir taraftarın başka bir taraftar hakkında konuşması ne kadar üzücü bir durum.Unutmayalım ki biz Sivasspor olarak süper ligde sadece 4.sezonumuzu yaşıyoruz.Sivasspor süper ligde devamlı oynadıkça;başarılar da sürekli oldukça ben tarftarın da form durumunun artacağını inanıyorum.2.olarak bizim tarftar profilimizde eski tip taraftar modeli çok fazla.Yeni nesil,yeni jenerasyon artıkça artık eski tip taraftar modelinden eser kalmayacaktır.90dak.susmayan;takımının 12.gücü olan tarftar modeline Sivasspor ancak yeni nesil taraftar modeliyle ve süper ligi sürekli izleyen,fair-play ruhuna sahip taraftarlar yardımıyla ulaşacaktır.Şunu da aklımızdan çıkarmayalım bazen taraftarın kendi takımını sürekli desteklemesi ters tepen;yani kendi takımını aşırı motive edip strese sokan bir duruma da yol açabilir.Bu olay tarftarın centilmenlikten uzaklaşıp takımına zarar veren bir duruma da yol açabilir.Burada tarftara da çok iş düşüyor.Kulübümüzün yardımıyla taraftarın maçlarda neler yapması;nasıl takımını desteklemesi;nasıl tezahurat yapması gerektiği hususunda bir dizi eğitimden geçmesi;hatta taraftarlara seminerler verilmesi,bilglendirici eğitici çalışmaların da yapılması gerekir diye düşünüyorum.....HER ŞEY SİVAS İÇİN....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:29. |