![]() |
Cevap: BILICA FENERE DOĞRU
[QUOTE=gül5858;479118]ESKİ SAVUNMA OYUNCUMUZ SERVET ÇETİNİ G.SARAY'A VERDİĞİMİZ İÇİN DAHA DÜNE KADAR PİŞMANLIKLAR YAŞAYAN S.SPOR ŞİMDİDE BİLİCA'YI KONUŞUYOR BENCE SATILMASIN SEZON BİTENE KADAR SONRASIN'DA BAKILIR YANİ AMA HER HALÜKARDA S.SPOR'DA KALMASINI İSTERİM[/QUOTE]
şimdi satsak bile bu oyuncuyu transfer sezonu bittigi için fb de oynayamaz servet te sivasspordan gidince hep denmişti yeri dolmaz die diallo doldurdu bilica giderse elimizde diallo var oda olmadı satılacak olursa bulent hoca alternatıfını bulur ayrıca bu oyuncu yıne cüzii bir miktara transfer edıldı ve ıyı bır mıktara satılır para kazandıracaksa satılması gerekır |
[B]Sİvasspor fenerbahce macı yaklaşıyor entirikalar dönmeye başladı bilica FB ye gidebilir ama usulu kaidesiyle olur bu işler sadece bizden korktukları için bu tür lafları ortaya atıp kenara cekiliyorlar Tıpkı GS yaptığı gibi aynı taktiği uyğuluyorlar[/B]
|
Bence bu haber yalan, oyuncularimiz aklini celmeye calisiyorlar, morallerini bozmak istiyorlar performansi düssün diye yani ben böyle düsünüyorum
|
Aynı nakarat; hep aynı, aynı..:)
|
Yine Bizans oyunları başladı.Daha yıl sonuna 3 ay var şimdi bunu gündemde tutmanın ne nalamı var. Sahada yapmadıklarını masa başındamı yapmaya başlıyorlar. Mehmet YILDIZI Galatsaraya ara transeferde gönderdiniz. Olmadı şimdi 2 hafta sonu Fenerbahçe ile maçımız var onun içinmmi gündme taşıdınz yazzıklar olsunn
[COLOR="Red"]bizans oyunları başladı[/COLOR] |
inşallah bizde kalır çok faydası var ama gidebilir de çünkü fenerle sivas yakınlığı bilinen bir gerçek.
|
luganonun sorunu para arkadasim para anladinmi bilicayi ucuuzca alip yerine koyacak bak ne kadar basit
|
Fotomaçtan bir yalan haber daha.Sivasspora 1 sayfa ayırmasa ben bu gazeteyi hayatta almam zaten...
|
insallah bu haber yalandir eger yalan digilse bu oyuncuyu kesinlike satilmamasi lazim kesinlike eger sivas sampiyon olmak istiyosa ve seneye daha fazla basari istiyosa eger ama eger gidere 5 milliondan asaga gitmemesi lazim bu benim görüsüm satilirsa cok yanlis yapmis olurlar simdiye buraya getiren bilica bu ortada adam kimseyi gercirmiyo yaa SATILMASIn lugano sana sesleniyom imzala ne yapcan baska takimda fenerbahcede devam oyna iste ;)
|
bi huzur verin artık birader...futbolcularımızın kafasını karıştırmak maksat...şubat ayında neyin transferi bu kardeşim...rahat bırakın sivassporu...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18. |