![]() |
Cevap: ES ES`le 2. Randevu
inş bu maçı kazanırız yolumuza devam ederız
|
Beşiktaşla istanbulda karşılaştık evet biraz haklı olabilirsiniz mucadele yönümüz diger maclara göre daha düşüktü.Ama şunu unutmayın eskişehirdeki macta aynı ruhsuzluk devam ederse gereken tepki en sert şekilde verilir rıza hocaya.Antalyaspordaki şifo mehmet şu an bizde olsaydı onu postalaşmıştık bunu emin olun bizim midemiz kaldırmaz böyle şeylere.
|
[QUOTE=muhsin koçak;480487][B]
Ayrıca benim bir yorumumda yanlışlıkla Eskişehir yerine Eşkişehir yazmandan ötürü beni saygısız olarak itham etmiştin,şimdi de aynı şeyi senin yorumunda görüyorum.Ya ikimizde saygısız insanlarız,ya da her insan gibi ikimizde hata yapabiliyoruz.[/B][/QUOTE] Yanlışıkla yazdıgın yazı hala duruyor demekki yanlışlıkla yazılan bi şey degil saygılar |
öncelikle iki takımada başarılar diliyorum ..
fakat daha önce şaibeyle şampiyonluğu elinden alınmış olan eses asla şaibeye alet olmaz olamaz... ve sivaslı kardeşlerimizden ricam karşılarında bir efsane olduğunu unutmasınlar bazıları nereden efsane oluyormuş diyebilir başarılarımızı ve efsaneliğimizi unutturmaya çalışanlar var ama onlara inat efsaneyiz... 1968-69 Lig ikinciliği 1969-70 Lig ikinciliği 1971-72 Lig ikinciliği 1972-73 Lig üçüncülüğü 1974-75 Lig üçüncülüğü 1970-71 Lig dördüncülüğü 1973-74 Lig dördüncülüğü 1965-66 Başbakanlık Kupası 1969-70 Türkiye Kupası 1970-71 Cumhurbaşkanlığı Kupası 1971-72 Başbakanlık Kupası 1986-87 Başbakanlık Kupası avrupada ülkemizi 24 tek temsil edişi ve balkan kupası ikinciliği dahada fazla şeyler var ama sivassporun forumu olduğu için daha fazla abartmak istemiyorum saygılarımla |
batuhanla youla da yokmus kolay alırız
|
Es-Es i kendi evimizde çok rahat yeneriz:D
|
sivasspora şampiyonluk yolunda başarılar..
bu maç içinse iyi oynayan kazansın derim.. **bilseler içimizdeki ESES sevgisini,asarlar hepimizi... |
[QUOTE=**özgür58**;480765]batuhanla youla da yokmus kolay alırız[/QUOTE]
Hakikaten bu iki oyuncunun olmayışı bizim için büyük bir avantaj , bu maç için artık en ufak bir tereddütüm bile yok, şimdiden kadıköydeki maçları düşünüyorum Şampiyon SİVAS.... |
bu macida alip yolumuza devm ederiz insallah
|
[QUOTE=58svs58;480542]3 ten aşağı atmayız bu arada eskişehir halkına dünkü kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunarım[/QUOTE]
teşekkürler kardeşim allah razı olsun |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:18. |