SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   ŞAMPİYONLUK İÇİN KADIKÖYE GİDİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23946)

kangallim58 23.02.2009 09:44

Cevap: ŞAMPİYONLUK İÇİN KADIKÖYE GİDİYORUZ

inşallah gelecez herşey feda yiğidomaaaaa

murtes 23.02.2009 11:54

arkadaslar büyük bi organisyon yapalım takım ist geldimi karşilamaya gidelim benim transporter arabam var hava alanından alıp rivaya bırakalım sivasımızı

davulcu 23.02.2009 12:22

BUSENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN....................

korsan hüsam 23.02.2009 12:31

[I]sivas kadiköydede büyüklüğünü gösterecek şanpiyon sivasspor:D[/I]

SeyfullH 23.02.2009 12:45

kadıköyde buluşup yürüyerek de gidebiliriz.Taksimde buluşup otobüslede gidebiliriz.En güzeli Boğanın orda toplanmak.

atababa111 23.02.2009 13:05

boğa da toplanmak pek mantıklı değil arkdaşlar.malum,fenerbahçeliler bizi o coşkuda pek iyi karşılayacaklarını zannetmiyorum.bu işi recep abi ayarlayacaktır.inanıyorum ona.ondan haber bekliyoruz yiğidolar.

RECEP_YÜKSEL 23.02.2009 13:10

[QUOTE=babysever;481839][B]Sivastan 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak bizde geleceğiz..Bende Kısmetse otobüste olacağım.İstanbul derneği ile omuz omuza takımımıza destek olacağız.Serhan abi Recep Yüksel ile görüşmüş.Ordada birlikte hareket edeceğiz...Ayrım gayrım yok hepimiz Sivaslıyız ve Sivassporun başarısı için varız...[/B][/QUOTE]

Evet kardeş [COLOR="Red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR]'u desteklemeye gelen herkezle omuza omuza beraber
[COLOR="red"][B]SİVASSPOR[/B][/COLOR] için her zaman biriz bir ses bir yüreğiz

[B]ÇÜNKÜ BAŞKA SİVAS VE SİVASSPOR YOK[/B]

58K_A_L_E_L_İ58 23.02.2009 13:27

İSTDER DEN TEK RİCAMIZ ÖNEMLE KAALE ALINSIN TAKIMIMIZI HAVAALANINDA KARŞILAYALIM ÇİÇEKLERLE BÜYÜK BİR COŞKUYLA BU KONUDA ÖZELLİKLE BİR ORGANİZASYON YAPILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR

İSTDER İN DİKKATİNE !! SAYGILAR ...

RECEP_YÜKSEL 23.02.2009 13:29

[QUOTE=atababa111;481965]boğa da toplanmak pek mantıklı değil arkdaşlar.malum,fenerbahçeliler bizi o coşkuda pek iyi karşılayacaklarını zannetmiyorum.bu işi recep abi ayarlayacaktır.inanıyorum ona.ondan haber bekliyoruz yiğidolar.[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkGreen"]Kardeş bugüne kadar allaha şükür Kadıköyde olayımız olmadı
Bizler gerekli şekilde SİVASSPOR'a yakışır şekilde gideceğiz
Öncelikle Sirkecide toplanıyoruz ordan Vapurla Kadıköye geçeceğiz[/COLOR][/B]

[B][COLOR="DarkRed"]ŞAMPİYONLUK İÇİN TEK SES TEK NEFES [/COLOR]

[COLOR="Red"]TEK YÜREK HEP BİR AĞIZDAN HAYKIRACAĞIZ[/COLOR]

[COLOR="DarkRed"]EN BÜYÜK SİVAS ŞAMPİYON SİVAS SİVAS[/COLOR][/B]

58K_A_L_E_L_İ58 23.02.2009 13:32

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;481975][B][COLOR="DarkGreen"]Kardeş bugüne kadar allaha şükür Kadıköyde olayımız olmadı
Bizler gerekli şekilde SİVASSPOR'a yakışır şekilde gideceğiz
Öncelikle Sirkecide toplanıyoruz ordan Vapurla Kadıköye geçeceğiz[/COLOR][/B]

[B][COLOR="DarkRed"]ŞAMPİYONLUK İÇİN TEK SES TEK NEFES [/COLOR]

[COLOR="Red"]TEK YÜREK HEP BİR AĞIZDAN HAYKIRACAĞIZ[/COLOR]

[COLOR="DarkRed"]EN BÜYÜK SİVAS ŞAMPİYON SİVAS SİVAS[/COLOR][/B][/QUOTE]

ABİ BU KONUDA DUYARLI OLALIM YİNE SÖLÜYORUM ÖNCE TAKIMIMIZI HAVA ALNINDA KARŞILAYALIM BU NONUDA BÜYÜK BİR ORGANİZE YAPMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30.