![]() |
Cevap: KADIKÖY' E GİDİYORUZ...
[QUOTE=ultrasHooligans;483175]devleti soymak mı sen uzayda mı yaşıyosun yada sen kara cahilsin anlaşılan. hayatında sivasın dışına çıkmamışsın gazeteden okuduğun şeyleri yazma bari. biz bu işlerin içindeyiz biz herşeyi biliriz. ayrıca biz maçı karanfille değil meşalelerle, tezahuratlarla, samiyeni inleterek izleriz hayatında yaşadın mı hiç. böyle bi duyguyu.[/QUOTE]
Harbi cahilsin sen benim altaki imzayı bile okumadın ya helal olsun gözü kapalı okuma AT gözlüğünü hele bi çıkar Geniş oku :D:D:D:D:D sadece gülüyorum :D:D:D:D:D |
[QUOTE=ultrasHooligans;483175]devleti soymak mı sen uzayda mı yaşıyosun yada sen kara cahilsin anlaşılan. hayatında sivasın dışına çıkmamışsın gazeteden okuduğun şeyleri yazma bari. biz bu işlerin içindeyiz biz herşeyi biliriz. ayrıca biz maçı karanfille değil meşalelerle, tezahuratlarla, samiyeni inleterek izleriz hayatında yaşadın mı hiç. böyle bi duyguyu.[/QUOTE]
[B]lan sen cıktınmı... istanbuldakı gslılar adamdan saymıyorlar nıye bılıyosunn Ultravestı olduqları ıcın..! bır kerede dogru konus o senın babanın yasında alırım geldıgımde[/B] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;483179]Harbi cahilsin sen benim altaki imzayı bile okumadın ya helal olsun
gözü kapalı okuma AT gözlüğünü hele bi çıkar Geniş oku :D:D:D:D:D sadece gülüyorum :D:D:D:D:D[/QUOTE] [B]inadına guluyorum abı bu kım cem yılmazın yandan yemısı[/B] |
[B]Sensız Hıcım Sıvas.Sen neredeysen bız oradayız sıvas..[/B]
|
ARKADASLAR ELİMDE 2 TANE BİLET VAR SİVASDAN ARKADASLAR GELECEKDİ GELEMİYORLAR. ALMAK İSTEYENLER VARSA YARDIMCI OLABİLİRİM.
|
[QUOTE=hassan_58;482953]inşallah bende kadıköye gitmeye çalışacam orada olup sivassporumuza destek olmak istiyorum .[/QUOTE]
hassan-58 elimde 2 tane fazla bilet var gitmek istersen ulaşabilirsin yardımcı olabilirsen sevinirim tel:544 713 9464 |
ne kadar para verecez ben gelmek istiyorum da
|
sizin duygunuz kendi miletinize küfür etmekmi ? |
[B]Gidiş Dönüş 35 Ytl Iyı Yolculuklar[/B]
|
[QUOTE=SİVASLI ALEX;483354]ne kadar para verecez ben gelmek istiyorum da[/QUOTE]
biletix fiyatına 44 lira. almak isterseniz irt tel:544 713 94 64 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:55. |