![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Burda Beşiktaşa karşı şanssızlığımızı bu maçta kıracağımıza inanıyorum ve maçıda 2-1 alırız.
|
keske Gelebilsem Naisl Destek Verirdim.
|
İnsallah Bir Puan Yada Uç Puan aliriz İnsallah.
-_-----_------_------Her Basari Tesaduf Degildir-_--------_---------_- |
Allahın izniyle bu maçı da alacağız 2-0 bizim inşallah.
|
ben takımızın bu haftadan itibaren formunu ligin sonuna kadar yükselteceğine inanıyorum.takımımız ankara da moral buldu.beşiktaş maçında en büyük görev taraftara düşüyor.takımımıza 90 dakika çok büyük destek sağlamalıyız,maçı 1-0 kazanacağımızı tahmin ediyorum
|
yeneriz yeneriz yeneriz...kimse merak etmesin 3 puan bizim:D
|
[QUOTE=mehmetyildiz58;491770]yeneriz yeneriz yeneriz...kimse merak etmesin 3 puan bizim:D[/QUOTE]
İnsallah ben o gun 5 kere degil 10000 kere Dua edecam. |
sivassporumuz buyuk maclarda iyi konsantire oluyo inaniyorumki sivassporumuz bumacta cok farkli bir oyun anlayisiyla sahaya cikacaktir iyi bir mac olacak insalah kazanan taraf biz oluruz
|
[B]Eğer 2 haftalık kötü gidişten sonra tam bir çıkış diyorsak Ankaragücünden sonra Beşiktaşı da yenersek daha kimse tutamaz bizi düşününsene içerde GS FB VE BJK yendiğimizi geçen sene bunun buruklugunu yaşamadıkmı hiç bi büyügü yenemedik içerde.Ama bu sene bjk yi de yenersek şampiyon olamasak bile bunun burukluğunu yaşamayız anlımız ak olur:)[/B]
|
[B]Haftaya BJK'ile oyayacagimiz mac (iki takim icin) bence sezonun en zor ve en kritik macimiz olacak.
BJK suan formda, dogru olmak lazim. Biz FB maglubiyet ve Ankaraspor beraberliginden sonra düsüs yasanacak gibiydi ama ankaragücünü yendik'den sonra bence kendimize geldik ve gelecek hafta icin moral acisindan cok önemli oldu. Tahminim SS 3:1 BJK[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:22. |