![]() |
Cevap: TÜRKİYE-İSPANYA
[B]Türk futbolunun selameti ve Fatih Terim tribinden kurtulmanın yolu açılmıştır bundan sonra,Türk Futboluna hayırlı olsun.[/B]
|
Fatih Terim'den hoca, Volkan'dan kaleci, Nihat'tan da santrafor olmaz arkadaşlar. Ha olursa böyle olur işte ! Bosna Hersek'i Dünya şampiyonasında izleriz, Fatih Terim'i de Layla'da ! Terim acilen istifa etmelidir. (Bunu yenildik diye demiyorum, beni takip edenler kaç yıldır bu görüşte oldugumu bilir, nedenleri ile ...)
|
fatih terim resmen milli takimla dalga geciyor adam galiba resmi mac oldugunu unutmus sanki hazirlik maci yapiyoda futbolcu deniyo sonyillarda gorduyum enberbat milli takim bundan dahakotu takim olamaz :mad:
|
maalesef milli takım olarak ağlanacak bi halimiz var arkadaşlar............ersun yanalı gönderen terimci medya hadi sıra terimde............
|
Mehmet Yıldız, Fatih Tekke ,Gökdeniz ,Yıldıray nerde boş kaleye gol atamayan Gökhan Ünal niye milli takımda:mad: Batuhan kurtarıcı olarak maça giriyorsa Youlayı Türk yapsınlar banko milli takımda oynar:confused: yine dünya kupasını gitme işini yine başkalarının eline bıraktık tek ümidim ispanyanın namağlup serisi onu kaybetmek istemeyeceklerdir o yüzden bosnadaki maça asılabilirler.bizde bütün maçları kazanabiliriz
|
terimin istifa zamani geldide geciyo bile.
böyle takim yönetilmez,yönetilse halini görüyoruz. terim istifa |
ben bu bizim milli takimi seyrediyorum, istanbullu ne oyuncu varsa oynuyor. kendimi bir sivasli olarak, bu takimin taraftari olarak hissedemiyorum.
nefret ettigim ardalari, emre asiklari, ibrahimleri, volkanlari görüp ve desteklemek icimden gelmiyor. benim vatanim sivas olsun. o bana yeter. Mehmet Yildiz'siz, Sedat Bayrak'siz, Musa Aydin'siz, Abdurrahman Dereli'siz, Sezer Badur'suz bir milli takim, benim takimim olamaz. |
herzaman aynisi ibrahim üzülmez hangi bir macta yararli olduki milli mactada yararli olsun.ertugrul saglam zamaninda bosu bosuna onu kadro disi birakmamis.hoca hocaliktan anlamiyor hep isi sansa birakiyor yeter artik hicmi türkiyede genc sol bek oyuncusu yok,böyle odunu takimda oynatiyor.neden türkiyenin liderinden oyuncu yok anlam veremiyorum.batuhana ve gökhan ünala gelene kadarda türkiyede ve gurbette ondan önce kadroya girecek futbolcular var.nerede halil nerede gökdeniz nerede fatih tekke.....
|
[I]yuru be terim yol senin yolun uzulmezsin senhic uzulmezssin :mad:[/I]
|
[I]fatih tekke rus vatandasi oldu.terimin yuzunden [/I]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:01. |