![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
bu hafta takım olarak iyiydik biraz musa ve kamananın performansını beğenmedim artı 2. yarı çok kötüydük nedense hep böyle oluyor ilk yarı süperiz 2. yarı berbat anlayamadım gitti ama sivassporumuz inşallah ilk yarıdaki futboluyla şampiyonluğu fazlasıyla hakkediyor bilica mehmet murat erdoğan sedat göze çarpan futbolcular bu maç bitit artık antalya maçına iyi hazırlanıp sahamızda güzel futbol ve galibiyet mükemmel olur
|
malesef bugun calistigim icin maca bakamadim, ama calistigimda hemen haber aldim 2-0 ondeymisik, ve iste bu dedim!!
sivasspor sen cok yasa!!! |
Maçın yıldızı kimdi ? mehmet yıldız
Maçın en kötüsü kimdi ? musa Maçta göze çarpanlar ? mehmet yıldızın 2 kere outa atması Ne gibi eksiklerimiz var ? hava toplarına Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? süperrr Taraftar nasıldı ? biraz azz |
[QUOTE=07reis58;499052][B]67 de doğdu bu renkler
taparcasına sevdi bu kalpler... seni sevmekde çok haklıyız sapına kadar SİVASLIYIZ!!!![/B][/QUOTE] helal olsun arif hocaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Arkadaslar... ! İzmirden denizliye 17 kisi gittik Ve 90 dakika boyunca aVazımız yettiği kadar bağırdık... Orada bize katılan bi 10 kisi daha vardı ... İSTDER Manisadan gelenler Antalyadan gelenler Sanırım pek onemli isleri vardı gelemediler... Saglık olsun ... Biz elimizden geleni Yaptık Gerek maske Gerek Pankart ... Ve Hepimizde cok yorulduk ve ses Teli denen bisi kaLmadı :)
İzmirli Yiğidolar ( Erdi ) |
İzmirliyiğidolar 20 kişilik bi grup ile Sivassporu en iyi şekilde temsil ettik hiç susmadan ama bu kadar kişiyle ne olabilir ki tabi stadda belli bölümlerde bize katılanlar oldu ama çogunluk yaşlı olduğun bizler bağırdık sadece,stadda 400 kişi falan vardı.
Buarada maç gelcem deyip gelmeyenlere çok bozulduk ufak bi grup kaldık maçta. Eskiizmir Tayfa İstder Antalya vs hepsini kınıyoruz |
maca ilk yari iyi basladik 2-O dan sonra ikinciyarida skoru korumak icin oyunu yavaslattik neyse onemli deyil onemli olan 3pugandi onuda aldik allahasukur
|
[B]Maçın yıldızı Herve Tum........[/B]
|
Macin yildizi bugün bence Murat Erdogan !!!!
Harika bi mücadele verdi sahada, geldiginden bu yana en iyi Futbolunu oynadi, cok hirsliydi ve durduramadilar.... 1. yari harkaydi takim, 2. yari skorun üstüne yattilar, ama buda artik gerekli bundan sonra, umarim 1-0 lik sonuclarda skorun üstüne yatmazlar cünkü futbol 90 dakika oynaniyo ve heran gol yiyebilir bir takim... Tabi sonuc ve ilk yari muhtesem.. Atamayana atarlar felsefesi bugün Kayserinin BJK a 3 puani vermesine sebeb oldu, atilamayan iki gol ilk yarida biri Mehmet Yildizdan öteki Kamanandan bayagi endiselendirmisti beni ama Denizli cekindigim kadar cikmadi !!! Hicte zor bi deplasman olmadi Futbolümüzü kabul ettirdik onlara ve oynayamadilar bu sekilde devam ve Sampiyonuz............................ |
[B]Maçın yıldızı kimdi ?
[COLOR="Red"]Sedat Bayrak & İbrahim Dağaşan[/COLOR] Maçın en kötüsü kimdi ? [COLOR="Red"]Murat Erdoğan[/COLOR] Maçta göze çarpanlar ? [COLOR="Red"][U]Muhsin Başkanımızı özlüyeceğiz (Üşüyorum be Reis)[/U][/COLOR] Ne gibi eksiklerimiz var ? [COLOR="Red"]eksik yok sakat da yok :D[/COLOR] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? [COLOR="Red"]güzel bir maçtı ...[/COLOR] Taraftar nasıldı ? [COLOR="Red"]giden taraftarlarımıza teşekkürler...[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:28. |