![]() |
[QUOTE=drummer]samimi söylüyorum rüya gibi bir şey.
sivas 1.lige çıkacak ve kafaya oynayacak. fenerbahçe elinden zor kurtulacak. ligin en zor takımı ilan edilecek. bu iki yüzlü medyaya rağmen genede ilgi görecek. rüya değil bu ya. gerçek[/QUOTE] [b]Hemde gerçegin ta kendisi.... Fener kurtuldu ama Beşiktaş kurtaramayacak...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Hemde gerçegin ta kendisi....
Fener kurtuldu ama Beşiktaş kurtaramayacak...[/b][/QUOTE] [COLOR=RED]REİS SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL FENERİ KILPAYI KAÇIRDIK AMA BEŞİKTAŞI 4 EYLÜLÜN ÇİMLERİNE GÖMECEZ ALLAHINİZNİYLE[/COLOR] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR=RED]REİS SANA KATILMAMAK ELDE DEĞİL FENERİ KILPAYI KAÇIRDIK AMA BEŞİKTAŞI 4 EYLÜLÜN ÇİMLERİNE GÖMECEZ ALLAHINİZNİYLE[/COLOR][/QUOTE]
[b]İnşallah Beşiktaşın hiç kurtuluşu yok yani...4 eYlül Kartala mezar olacak...[/b] |
Fener kurtuldu ama Beşiktaş kurtaramayacak...[/b][/QUOTE] İNŞ.DEDİGİN GİBİ OLUR ABİ |
eger sivas fenere karsi oynadigi gibi oynarsa 4 eylülde cimenleri yediriz
_____________________________________________________________ Viyanadan selamar |
Fener kurtuldu ama Beşiktaş kurtaramayacak...[/b][/QUOTE] beşiktaş buradan üzgün ve kanatları kırık gidecek. zaten fener maçını izledilerse şimdiden korku başlamıştır. |
[QUOTE=drummer]beşiktaş buradan üzgün ve kanatları kırık gidecek.
zaten fener maçını izledilerse şimdiden korku başlamıştır.[/QUOTE] [b]Dün telegolde izledim...Ailton ve Kleberson Türkiye ligi ile dalga geçiyorlardı...Yok neymiş Rizeye gitmişler Anadolu takımlarını küçümsüyorlar...Onlara Sivasta ummadıkları bir ders vermemiz lazım...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Dün telegolde izledim...Ailton ve Kleberson Türkiye ligi ile dalga geçiyorlardı...Yok neymiş Rizeye gitmişler Anadolu takımlarını küçümsüyorlar...Onlara Sivasta ummadıkları bir ders vermemiz lazım...[/b][/QUOTE]
Gardaş 4 Eylül'de unutamayacakları bir ders alacaklar. Kanatlarını yolup gönderceğiz... :D |
EVET TURKCELL SÜPER LİGİNDEYİZ DAHA
UZUN SENELER BURADA KALIRIZ VE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATARIZ |
[QUOTE=drummer]BÜYÜK KONUŞMAYINDA NE OLUR.
MAÇTAN SONRA HAVAYA GİRELİM. NAZAR DEĞMEZ İŞALLAH.[/QUOTE] İnşallah... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:50. |