![]() |
Cevap: Kimliksiz Gelmeyin !
[B]Karar güzel ama başka şehirlerden maçı izlemeye taraftarımız gelecek onlar ne yapsın[/B]
|
sivaslilarin yaptigi islere bak kimliksiz gelmeyin.iste bu tam size yakisan bi bi is.allahin sopasi yok yarin gorusucez bu kadar´da olmaz once otel sonra bu aklinizca baski yapiyosunuz.
|
[QUOTE=ganimetci;507987]sivaslilarin yaptigi islere bak kimliksiz gelmeyin.iste bu tam size yakisan bi bi is.allahin sopasi yok yarin gorusucez bu kadar´da olmaz once otel sonra bu aklinizca baski yapiyosunuz.[/QUOTE]
Ulan senin otelinin içine edecem ben hala otel diyosun adamı hasta etme otel olayının iç yüzünü öğrendin mi de önce otel diye vıdı vıdı ediyorsun burda sizin yönetici(!) topluluğunun uydurmasından başka birşey değil o otel olayı.Bizde herşey ADAMINA göre yapılır,sizin başınızdakilerin bu yalancılığından sonra size bu yapılan az bile.. |
git isine kimlik uygulamasi nedir amaci nedir soyle bakalim bunun ne amaci olabilir.allaha havale ettim bu maci
|
[QUOTE=ganimetci;507996]git isine kimlik uygulamasi nedir amaci nedir soyle bakalim bunun ne amaci olabilir.allaha havale ettim bu maci[/QUOTE]
senin kafa basmıyor sanırım saat 12'yi geçti ya ondandır yarın sabah anlarsın :D :D neden olduğunu. |
[QUOTE=ganimetci;507996]git isine kimlik uygulamasi nedir amaci nedir soyle bakalim bunun ne amaci olabilir.allaha havale ettim bu maci[/QUOTE]
Amacı nedir biliyor musun?Amacı şudur Sivas tarafına girip insanları provoke etmeye çalışanları engellemek,kendi sahasında bile sahaya atlayan insanların burda sahaya atlayıp Klübümüze zarar vermelerini engellemek.Bence sırf burdan bile hiç dostmuşsunuz gibi gözükmüyorsunuz bide gelip aramızda maç izleyecek kadar dostmu görüyordunuz bizide haberimiz yoktu? |
sen ve senin gibi pislikleri stada sokmamak amacı. sitede böyle yapıyorsan statta neler yaparsın. |
......AMAÇ'MI KAOS ÇIKARMAK...................
Sivas taraftarına ayrılmış yerlerden bilet almanın gayesi açık ve net belli yeni kargaşa ve S.sporu ve Sivas'ı ve taraftarı bütün medyanın içinde kaos çıkararak zor durumda bırakmak belkide en önemlisi cezalar almasını sağlayacak komplo teorileriye çökertmeye çalışmak bu yol, yol değil. Ama iyi bir plan değil çünki Sivas'ı ve taraftarı iyi tanımadıkları kesin bizim insanımız serttir ama mertdir ve bu oyunlara gelmez zaten boşuna uğraşmayın bizde kimse yıpranmaz Siz gelin kuzu kuzu oynayın. S.spor karşısında Yiğitlerimizle taraftarımızın'dan insanlık nasıl olur mertlik nasıl olur misafir nasıl karşılanır taraftar nasıl olur öğrenin gidin. Biraz ders almaya çalışın ama böyle dedikodu veya kargaşa planları kimseye iylik getirmez. |
Bileti starken de aynı hassasiyetler gösterilse keşke..
neyse ben kendei taraftarıma güveniyorum..5-0 yenilsek de vukuat çıkarmayız..Ama yenrsek bir Trabzonlu maratona girer sonra dal sahaya..Kısmen engellenir.:) |
bunun heryerde herzaman uygulanmasindan yanayim avrupada kimliksizseniz kimse sormuyor direct iceridesiniz kimlik tespiti yapilana kadar bu yuzdende daha az problem yasiyoruz avrupada turkiyede ise gun gecmiyorki bir kotu haber duymayalim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:35. |